Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Lejemål

Ønsker du at leje en butik i Bruuns Galleri er du velkommen til at kontakte os

Feltet skal udfyldes

Ikonet "Se mere" nedenfor og vores charter om beskyttelse af personoplysninger giver dig yderligere oplysninger om vores forpligtelser til at beskytte dine data, dine rettigheder, og hvordan du kan udøve dem.

Vi har brug for at indsamle de personoplysninger, der er angivet ovenfor med en asterisk* for atanmodningen om kontakt. Ellers kan det ikke imødekommes. De øvrige oplysninger er valgfri.

Kun modtagere, der er behørigt bemyndiget af Klépierre Management, og som har ansvaret for at administrere Bruuns Galleri får adgang til dine oplysninger som angivet i vores charter om beskyttelse af personoplysninger.

Dine oplysninger opbevares af Klépierre Management, så længe din anmodning behandles og håndtering af dit forhold til selskabet,

Du har ret til indsigt, berigtigelse, sletning, begrænsning, portabilitet, indsigelse og ret til at indgive en klage til den nationale databeskyttelsesmyndighed vedrørende dine personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål og/eller for at udøve dine rettigheder, kan du kontakte Klépierre Management pr. e-mail ved at sende en e-mail med en kopi af et relevant ID-papir til følgende adresser: dpo@steenstrom.com

Se vores juridiske meddelelse og vilkår og betingelser for brug af vores Digitale Platform.

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top