Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

6 lækre kaffebarer i Bruuns Galleri

Inspiration07/06/2018

Hvis du har trang til kaffe, byder Bruuns Galleri på mange muligheder for at få en god kop mokka, hvad enten det er til at tage med eller til at nyde på kaffebaren. Her er 6 lækre kaffebarer i Bruuns Galleri.

Italiensk med himmeludsigt
Pascucci
Hvorfor lade sig begrænse af vægge, når man kan lave en café helt uden? Den italienske kaffebar Pascucci åbnede i efteråret 2017 på første sal i Bruuns Galleri på det brede butiksstrøg ved skobutikken Skechers. Loftet over Pascucci består på cool vis af et stort vinduesparti omgivet af en flot kobberbelægning, hvorfra der hænger store, skylignende lamper ned. Om det betyder, at kaffen smager himmelsk, må du selv vurdere, men der er ingen tvivl om, at der er kvalitet i koppen. Kaffen er af italiensk kvalitet, og ud over klassiske varianter som filterkaffe, latte og cappuccino kan du også få sit daglige kaffeskud som en lækker frappé eller velrystet shake. Kaffe og kage hænger som bekendt sammen, og Pascucci har masser af lækkerier i fast form – eksempelvis en croissant eller et studenterbrød. Det er lige til at klare, ikke?

Karamel-latte og cold-brew
Baresso
Lige ved rulletrapperne i Bruuns Galleri finder du den velbesøgte kaffebar Baresso, der byder på alt fra klassisk filterkaffe til en såkaldt ”Saltet Caramel Latte” med masser af sød karamel. Skal der kølig kaffe på programmet, lokker folkene bag disken med både cold brew-kaffe, iced latte og flere frappé-varianter og shakes, der med garanti giver dagens sukkerfix. Og hvis humøret ikke er til mokka, kan du bestille en varm chokolade, der er proppet med hele tre slags chokolade. Vi anbefaler, at kaffen nydes i ro og mag på én af de mange siddepladser, mens menneskemylderet betragtes. Er du heldig, kan du endda få lov til at sætte sig til rette i en kæmpe lænestol, der står prominent placeret i hjørnet af kaffebaren. En fin detalje: Baresso har stikkontakter til opladere i båsene over for kaffebaren, hvis mobilen er løbet tør for strøm.

Budgetvenlig ved Kvickly
Cirkel Café
I forlængelse af Kvicklys bageri ligger Cirkel Café, der har masser af siddepladser og en stribe klassiske kaffevarianter på menuen. Udvalget er stort, og priserne er yderst smagfulde. Prøv for eksempel en americano eller en cortado, der fås til en særlig rabatpris, hvis du kommer mellem klokken 7 og 10 om formiddagen. Skal du have noget lækkert til ganen, byder caféen på en almindelig croissant, der også fås i sødere versioner med chokolade og nougat. Derudover kan man naturligvis sætte tænderne i Kvickly-bagerens store udvalg af kagefristelser, hvis humøret er til søde sager i større mængder. Cirkel Café har åbent fra klokken 7 alle dage, og du finder den let ved at gå efter varme, gule bagvæg, der skaber en god kontrast til den øvrige indretning i caféen, som er mere råt i looket.

Hjemmeristet og økologisk
Dolce Vita
Dolce Vita i Bruuns Galleri er nok mest kendt for sin hjemmelavede, italienske is, men på kaffesiden imponerer isbaren bestemt også. Dolce Vita hjemmerister på unik vis den friske kaffe hver morgen i en specialimporteret kafferister, og de økologiske kaffebønnerne hentes hjem fra Torino. Du kan for eksempel stille kaffetørsten med en vellavet espresso machiato eller en cappuccino eller caffe latte, der med garanti sender sindet til Italien. Kaffen bør naturligvis ledsages af et par kugler af Dolce Vitas is. Du kan også kombinere en kold is med en varm drik, hvis du bestiller en kop lun kakao mikset med masser af is – så er der ikke et øje tørt Får familien smag for den lækre kaffe fra Dolce Vita, kan man købe en pose af butikkens kaffe med og gøre personalet kunsten efter hjemme i privaten.

Økologisk fra morgenstunden
Emmerys
Er der noget, der rimer på morgenmad som en god kop kaffe? Hos den kombinerede bager og café Emmerys ved H&M i Bruuns Galleri kan du få begge dele, og tilmed allerede fra klokken 7 om morgenen. Hvad med eksempelvis at starte dagen med en skyr toppet med granola kombineret med en lette? Eller hvad med en glutenfri grød og en lækker matcha latte on the side? Det hele er økologisk, og stedet er beklædt i lyse og sarte farver, der skaber en rolig stemning til dagens første måltid. Hvis du trænger til et frokostbreak i løbet af shoppingturen, er Emmerys også perfekt til en mental opladning. Prøv eksempelvis en sandwich med rugbrød eller sandwich med en svalende juice i glasset. Og køb endelig et af de økologiske brød med sig hjem, nu du er der. Vi garanterer en brødoplevelse i særklasse.

Hippe beats og flotte lamper
Joe & The Juice
Kan du ikke finde Joe & The Juice, skal du bare gå efter lyden. Juicebaren er kendt for sin iørefaldende musik, der gør det muligt at nyde kaffe, juice eller sandwich akkompagneret af hippe beats. Væggene præges af store fotografier, der skaber en cool storbystemning, og fra loftet hænger der flotte lamper, der giver stedet en behagelig belysning. På kaffekortet i den urbane café finder du klassikere som espresso, cappuccino og caffe latte, og en fin detalje er, at sidstnævnte fås i intet mindre end fire forskellige størrelser. Skal sulten stilles, går du heller ikke forgæves hos Joe & The Juice. Stedet byder på hele seks forskellige sandwiches, der serveres varme i mørkt brød. Vil du forkæle dig selv med en omgang af stedets læskende juice, kan du vælge mellem hele 26 varianter med alt fra ingefær til jordbær. Skål!

Baresso

Stort udvalg af både kaffe og kager hos Baresso

Pascucci

Italienske fristelser hos Pascucci

Emmerys

Økologiske kager og kaffe hos Emmerys

Vis på kort

Åbningstider

Åbent alle ugens dage fra kl. 7

Kontakt

87 31 82 00
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 10 38 32
  • Dolce Vita På sociale netværk:
Vis butik Dolce Vita Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: 8 - 20               Lørdag: 9 - 18 og Søndag: 10 - 18

Kontakt

www.emmerys.dk
  • Emmerys På sociale netværk:
Vis butik Emmerys Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - torsdag: 7.00-20.30 Fredag: 7.00-21.00 Lørdag: 8.00-20.00        Søndag: 8.30-18.00
  • Espresso House På sociale netværk:
Vis butik Espresso House Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: kl. 8 - 20 Weekend: kl. 10 - 19
  • Joe & The Juice På sociale netværk:
Vis butik Joe & The Juice Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Hverdage: 8.00 - 20.00           Weekender: 10.00 - 18.00

Kontakt

60 65 02 74
  • Caffé Pascucci På sociale netværk:
Vis butik Caffé Pascucci Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top