Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

7 steder med skøn frokost

Inspiration07/06/2018

En vellykket shoppingtur kan med fordel afsluttes med en skøn frokost. Men hvor skal du gå hen? Her er syv gode frokoststeder i Bruuns Galleri.

Udsigt over byens tage
Dalle Valle
En lækker frokost med udsigt over Aarhus er ikke noget, man får hver dag. Derfor anbefaler vi at tage plads hos Dalle Valle, hvis du er frisk på en frokost med flot vue over byens tage. Restauranten ligger på 2. sal og har store vinduespartier, som blandt andet giver kig til flere af byens ikoniske broer. På tallerkenen kan du nyde en række lækre retter, som garanti stiller sulten efter shoppingturen. Prøv for eksempel stedets buffet, der rummer masser af varme retter, kolde retter, ost og dessert. Du kan også gå all in på enkelt ret fra stedets a la carte-menukort, som frister med en stribe forskellige retter. Vi anbefaler Dalle Valles udgave af den klassiske cæsarsalat eller retten med oksemørbrad med løg og tomat-flødesauce, hvis du føler dig i det italienske hjørne. Er der børn med, kan de glæde sig restaurantens børnemenu, der byder på masser af lækkerier til de mindste.

Karma ved indgangen
Café Karma
Frister det med en frokostoplevelse i cool rammer til en rimelig penge? Så skal du kigge forbi Café Karma, der ligger ved indgangen fra M. P. Bruuns Gade. Caféen er beklædt i sorte farver, og ned fra loftet hænger flotte, skinnende lyspærer, der leder tankerne hen på stjernebilleder på en sort nattehimmel. I de stemningsfyldte omgivelser kan du fra klokken 10 til 16 sætte tænderne i en række velsmagende caféretter som dækker over alt fra en grillet steak med kartoffelbåde og bearnaisesauce til en klassisk pastasalat med kylling og feta. Hvis humøret er det italienske køkken, byder caféen også på en fortrinlig pasta carbonara. Café Karma er modsat mange andre Aarhus-caféer særdeles venlig mod pengepungen, så vi foreslår at runde frokosten af med en kop god kaffe og en dessert fra menukortet. Hvem siger for eksempel nej til en gang lækre pandekager med masser af vaniljeis on the side?

Overdådig asiatisk buffet
Det Grønne Køkken
Er du vild med det asiatiske køkken, vil en omgang takeaway fra Det Grønne Køkken ved indgangen fra M. P. Bruuns Gade med garanti falde i din smag. Her kan du vælge mellem hele 32 forskellige retter fra en buffet, der består af et sandt overflødighedshorn af retter fra Asien. Du bestemmer først, om du vil have ris, stegte ris eller thailandske nudler, og herefter er det blot om at vælge de saucer, kødretter, grønsagsretter og salater, du vil spise til. Stedet har ikke egne spisepladser, så vi foreslår at indtage den asiatiske frokost i den lille spisekrog lige uden for butikken, som er perfekt til et hurtigt måltid. Drikkevarer kan naturligvis også købes hos Det Grønne Køkken, der byder på diverse læskedrikke, som matcher de asiatiske smage. En fin detalje: Man betaler en fast pris per 100 gram, så prisen for din frokost afhænger udelukkende af, hvor meget mad du fylder i boksen.

En bid af Vietnam
CuCu
Skal frokostoplevelsen være ud over det sædvanlige, skal turen gå forbi vietnamesiske restaurant CuCu. Her har det traditionsrige køkken fra Asien fået et moderne tvist, og maden er lavet fra bunden efter familieopskrifter, der er gået i arv fra generation til generation. Prøv eksempelvis kræfter med en vietnamesisk klassiker i form af friske forårsruller med sprøde grøntsager, grillet kød og krydderurter i en rulle af gennemsigtigt rispapir. Har du og dine medspisere mod på det, kan I bestille menuen ”Wrap’n’Roll”, hvor I selv ruller jeres egne forårsruller. Så garanterer vi, at både frokosten og underholdningen sikret! Menukortet byder også på klassikere som nudelsuppen Pho, dampede Bao-boller med fyld og sprøde Wontons med svinekød og rejer. De asiatiske lækkerier indtages i det hyggelige lokale, der er indrettet i cool, sort stil, og skal der noget vietnamesisk i glasset, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Bæredygtig sushi to go
Sushimania
De japanske hapsere fra Sushimania over for Kvickly er et sikkert hit, hvis du er på jagt efter en let frokost efter shoppingturen. Prøv for eksempel at mixe din egen sushiboks, hvor du selv vælger sushistykkerne fra sushibarens omfattende sortiment af alt fra klassisk maki og nigiri til mere usædvanlige varianter som den sprøde avocado tempura. Orker du ikke selv at vælge, kan du vælge en af de faste sushibokse, hvor Sushimania bestemmer indholdet. Det kunne for eksempel den velvoksne boks med 40 sushistykker, der er perfekt at dele, hvis I er flere til frokosten. Sushien hos Sushimania fås kun som takeaway, men til gengæld kan den som en fortrinlig service bestilles i forvejen på stedets hjemmeside, så den er klar, når man ankommer. Bonusinfo: Alt sushi på stedet er lavet med fisk, der er fanget på bæredygtig vis, så den japanske frokost kan indtages med god samvittighed.

Amerikansk burgerpause
Sunset Boulevard
Trænger du til en pause fra store menneskemængder efter dagens shopping, er Sunset Boulevards café perfekt. Her kan du nyde din frokost i rolige omgivelser ved bordene bag caféens åbne køkken, hvor belysningen er dæmpet, og indretningen er enkel og stilfuld. Menuen lyder på et stort udvalg af burgere, sandwiches og salater, der sender tankerne hen til det amerikanske barbequekøkken. Prøv for eksempel en burger i en bolle af briochebrød med en velstegt bøf af Herefordkød, som bakkes perfekt op af krydrede fritter. Sidstnævnte dyppes naturligvis i en autentisk dip, eksempelvis en spicy chipotle-mayonnaise eller en estragonkrydret bearnaise-mayonnaise. Eller hvad med en vellavet sandwich, der fås i forskellige varianter lavet i baguette, rugbrød eller grillet brød? Hvis dén omgang kræver en sød afslutning, foreslår vi at runde af med en is eller en af de velsmagende muffins.

Sandwiches på juicebaren
Joe & The Juice
Er du til friske sandwiches med lækkert fyld, bliver du ikke blive skuffet efter et besøg på juicebaren Joe & The Juice. Her kan du vælge mellem seks forskellige sandwiches, der alle laves efter det italienske panini-princip, hvor brødet grilles, efter fyldet er lagt i. Prøv eksempelvis en Tunacado med tun, avokado, tomat og pesto. Eller hvad med en Joe’s Club, der er lavet med masser af lækker kylling? Sandwichen skal naturligvis skyldes ned med en juice, og også her er udvalget imponerende. Personalet kan lave hele 26 forskellige juices til dig, og er du i tvivl, anbefaler vi en Prince of Green med agurk, lime og ananas eller en Stress Down med jordbær, æble og ingefær. Hvis drikken må være tyktflydende, skal du gå efter en af stedets shakes, eksempelvis en hip Avo Shake med avokado, banan og vaniljemælk. Joe & The Juice oplyser som en fin service indholdet af fedt, protein og kalorier i alle retter på menukortet.

Dalle Valle

Et bredt udvalg af retter, samt en stor buffét hos Dalle Valle

Det Grønne Køkken

Bland-selv-salater, samt thai og andre spændende retter hos Det Grønne Køkken

Joe & The Juice

De lækreste friskpresset juices og sprøde sandwiches hos Joe & The Juice

Vis på kort

Åbningstider

Mandag - lørdag: 10 - 22                                          Søndag: 10 - 21                                    (køkkenet lukker en time før restauranten)

Kontakt

96 22 20 00
  • Café Karma På sociale netværk:
Vis butik Café Karma Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Alle dage fra kl. 10 til 21

Kontakt

86126989
  • Cu Cu På sociale netværk:
Vis butik Cu Cu Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Man-tors: 10 - 22.30                     Fre-lør: 10 - 24 og Søn: 10 - 22.30              Køkkenet lukker kl. 22 alle dage

Kontakt

86 20 20 60
  • Dalle Valle På sociale netværk:
Vis butik Dalle Valle Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - lørdag kl. 10.00 - 20.30 Søndag kl. 11.00 - 19.00 Helligdage lukket

Kontakt

31 18 77 47
  • Det Grønne Køkken På sociale netværk:
Vis butik Det Grønne Køkken Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: kl. 8 - 20 Weekend: kl. 10 - 19
  • Joe & The Juice På sociale netværk:
Vis butik Joe & The Juice Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag kl. 10 - 21        Lørdag - søndag kl. 10 - 20

Kontakt

86 17 30 77
  • Sunset Boulevard På sociale netværk:
Vis butik Sunset Boulevard Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

53 72 50 08
  • SushiMania På sociale netværk:
Vis butik SushiMania Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top