Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

7 steder med søde sager i Bruuns Galleri

Inspiration07/06/2018

Lakridskugler, hjemmelavede chokolader og masser af kage. Bruuns Galleri byder på søde fristelser i stribevis, og her er 7 steder, du skal lægge vejen forbi på shoppeturen.

Prisvindende chokolade
Summerbird

I den smukke chokoladebutik Summerbird over for Kvickly finder du noget af Danmarks bedste chokolade, ja, i ét tilfælde ligefrem Europas bedste. Butikkens lækre Amber-chokolade, der består af hvid chokolade med karamel, har således vundet en guldmedalje i European Chocolate Awards hele to gange. Butikken byder naturligvis også på de populære flødeboller, der for alvor har sat Summerbird på landkortet. Avisen Politiken har kåret dem til Danmarks bedste, og du kan få dem i masser af smagsvariationer. Udover flødeboller foreslår vi at sætte tænderne i de chokoladeovertrukne mandler, de små petit four-chokolader, en af de kæmpe chokoladebarer med nødder og selvfølgelig de ikoniske chokoladesommerfugle med marcipanfyld. Er det svært at vælge, tilbyder de servicemindede folk bag disken gerne smagsprøver på mange af produkterne.

Vanedannende lakrids
Lakrids by Johan Bülow

Over for H&M ved rulletrapperne rejser en cool, sort firkantet boks sig fra gulvet. I boksen gemmer sig et vaskeægte lakridsparadis i form af Lakrids by Johan Bülow, der især er kendt for sine lækre lakridskugler. Kuglerne fås i mange varianter, der går under navnet A, B, C og D, og mest efterspurgte er versionerne med chokolade og lakridspulver samt salt og karamel. Ja tak og ja tak! Derudover byder den flotte butik på skiftende sæsonprodukter som eksempelvis lakrids overtrukket med havtorn eller vilde blåbær. Bliver du rundtosset af alle mulighederne, kan du smage på alle de varianter, du overvejer at købe. Så er du sikker på at få det rigtige med hjem, hvad enten det er til dig selv eller som gave til en heldig kartoffel med hang til lakrids. Er det umuligt at vælge, foreslår vi at investere i et af de lange rør med flere lakridskugle-dåser – så er der med garanti noget for enhver smag.

Italiensk når det er bedst
Dolce Vita

Er du i ishumør, er der ingen vej uden om Dolce Vita over for Kvickly. Her får du italiensk is, når det er bedst: Cremet, fløjlsblød og helt igennem uimodståelig. Du kan vælge mellem mere end 30 forskellige smagsvarianter lige fra syrlige sorbeter til fyldige flødeis, der laves frisk hver morgen. Prøv eksempelvis en rabarbersorbet, en hvid chokolademousse eller den knasende kikse-is – mums! Du vælger selv, om du vil have isen i et bæger eller en klassisk isvaffel, og det er også muligt at prøve kræfter med en milkshake, hvis du foretrækker din is i flydende form. Kan du ikke få nok af de italienske lækkerier, er det muligt at købe en hel boks med hjem til fryseren i privaten. Den mindste boks rummer omkring 650 ml, mens den største rummer knap to liter. Så er der virkeligt mulighed for et skønt mellemmåltid hjemme i privaten, når is-trangen trænger sig på.

Økologiske kagefristelser
Emmerys

Skal dagens sukkerfix være økologisk, skal turen gå forbi den kombinerede bager og café Emmerys ved siden af H&M. Her er alt lavet af 100 procent økologiske råvarer, så du kan med god samvittighed snuppe en ekstra kage fra den lokkende montre. Emmerys byder blandt andet på klassikere som hindbærsnitter, brownies og kokostoppe, som kan skylles ned med kop af caféens økologiske kaffe. Er I flere, der nyder en kagepause i den lyse café, er det en god idé at dele flere forskellige kager, så I kan smage så meget som muligt. Hvem ved – måske du finder en ny yndlingskage? Vi foreslår som minimum at sætte tænderne i romkuglen og træstammen, der smager, så englene synger. Derudover har den økologiske bager de sødeste minimuffins med enten chokolade eller hindbær, som du skal ikke snyde dig selv for. Hvis der skal frokost på programmet, kan sulten stilles med en af de hjemmelavede rugbrøds-sandwiches.

Himmel for chokoladeelskere
Frellsen

Er du en chokoladeelsker ud over det sædvanlige? Så må du ikke gå glip af chokoladebutikken Frellsen, der ligger ved indgangen ud mod Comwell-hotellet. Den lille, røde butik bugner af hjemmelavede chokolader, flødeboller, poser med hjemmelavet slik og lakridskugler med chokolade. Flødebollerne er ifølge folkene bag disken et af de største hits, og du kan vælge mellem hele otte forskellige slags med blandt andet lakrids, lys karamel eller hindbær. I glasmontrerne finder du også et væld af mundvandsfremkaldende chokolader, der både har form af små hapsere og større brud, stænger eller tunger. Smage og ingredienser dækker over alt fra pebermynte, nougat og lakrids til kokos og orange, så det er bare om at prøve sig frem. Har du brug for en lækker gave, har butikken flere slags gaveposer med chokolade, der er lige til at tage med. Det kan kun blive et hit hos modtageren!

Fristelser på kaffebaren
Pascucci

Holder du af kagerne fra den legendariske Aarhus-bager SchweizerBageriet? Så skal du holde din næste shopping-pause hos den italienske kaffebar Pascucci, der ligger ved skobutikken Skechers på første sal. Aarhus-bageren leverer hver morgen uimodståelige kager til kaffebaren, og du kan vælge mellem et væld af lækkerier lige fra havregynskager og blåbærtærte til chokoladekage lavet med kokos og overtrukket med chokolade. Trøflerne, der er kåret af brugerne på websitet Smag Aarhus som byens bedste, er også et sikkert hit og fås i flere varianter. De søde sager skal selvfølgelig ledsages af en velbrygget kop italiensk kaffe fra det store kaffekort, der rummer en stribe lækre mokkafristelser. Kan du ikke vælge, giver personalet gerne råd og vejledning, og du går med garanti ikke galt i byen med en klassisk filterkaffe brygget på Pascuccis specialimporterede, italienske bønner.

Cheesecakes og skærekager
Baresso

Det er ikke bare kaffeudvalget, der er stort hos kaffebaren Baresso. Udvalget af kager er også enormt, og du kan sætte tænderne i alt fra lækre cheesecakes og avancerede skærekager til muffins og cookies, som er lige til at tage videre med på shoppingturen. Prøv for eksempel en muffin med vanilje og chili eller en af de lyse cookies, der er sej på den helt rigtige måde. Hvis du har tid til at nyde de søde sager ved en af kaffebarens mange siddepladser, foreslår vi at sætte tænderne i et stykke passionskage, der er lavet på en browniebund med chili og toppet med en passionsfrugt-mousse. Eller hvad med en cheesecake med blåbær eller et stykke af den velsmagende karamelcheesecake, der med garanti stiller den værste kagesult? Baresso lokker også med flere slags klassisk chokoladekage, hvis du hører til typen, der ikke kan modstå dén slags. Velbekomme!

Lakrids by Bülow

Stort udvalg i lækker eksklusiv lakrids fra Lakrids by Bülow

Dolce Vita

Ægte lækker italiensk is fra Dolce Vita

Summerbird

Prisvindende chokoladefristelser i Summerbird

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 10 38 32
  • Dolce Vita På sociale netværk:
Vis butik Dolce Vita Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: 8 - 20               Lørdag: 9 - 18 og Søndag: 10 - 18

Kontakt

www.emmerys.dk
  • Emmerys På sociale netværk:
Vis butik Emmerys Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - torsdag: 7.00-20.30 Fredag: 7.00-21.00 Lørdag: 8.00-20.00        Søndag: 8.30-18.00
  • Espresso House På sociale netværk:
Vis butik Espresso House Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 17 70 09
  • Frellsen Chokolade På sociale netværk:
Vis butik Frellsen Chokolade Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider
  • Lakrids by Bülow På sociale netværk:
Vis butik Lakrids by Bülow Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Hverdage: 8.00 - 20.00           Weekender: 10.00 - 18.00

Kontakt

60 65 02 74
  • Caffé Pascucci På sociale netværk:
Vis butik Caffé Pascucci Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 19 00 80
  • Summerbird På sociale netværk:
Vis butik Summerbird Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top