Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Bruuns Galleri står for underholdningen denne sommer!

Events04/07/2018

Er I løbet tør for aktiviteter i sommerferien? Bruuns Galleri har et vælg af muligheder for underholdning. Udover shopping til hele familien byder centeret på aktiviteter for både store og små. Find inspiration til, hvad du kan lave hos os i din ferie.

Oplev "Det vilde vesten"

Følg bøflernes vandren, indianernes hyl og få det vilde vesten helt ind under huden.
Fra den 3. juli – 12. august.

Spil minigolf på taget

Indtil midten af september, kan du spille minigolf på taget af Bruuns Galleri. Medbring venner og familie, og fold jer ud på minigolfbanens 18 huller. Du behøver ikke at være øvet golfspiller – banen fungerer også fint for nybegyndere. Når runden er slut, byder vores roof top bar på lækre afkølede drikkevarer i sommervarmen. Aarhus Minigolfbane på taget har åbent alle dage.

Se filmen ”Far til 4 i solen”

Trænger du til en dag i skyggen eller bare en hyggelig dag i biografen, så har du mulighed for at se en film for hele familien. ”Far til 4 i solen” har præmiere den 28. juni.
Filmbeskrivelse: Familien er rejst på tiltrængt ferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og familiehygge. Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget. Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie.
Læn dig tilbage med popcorn og kølige drikkevarer og så bare nyd filmen.

Kunstnerisk frihed

Find det gode underholdende legetøj i BR. Giv eksempelvis dit barn frihed til at male, skabe og udforske verden omkring sig med dette staffeli fra PLUM Med rengøringsvenlig malerude, som altid er klar til næste kunstværk. Malingen er nem at vaske af, så dit barn kan få beskidte hænder og skabe nye mesterværker dag efter dag! De sekskantede holdere er perfekte til at opbevare pensler, maling og haveredskaber. Den lille plantehylde i staffeliet er en fryd for spirende gartnere, og de medfølgende små værktøjer er ideelle til børnehænder. De beroligende lyde fra vindspillet i bambus giver denne kreative oplevelse en ekstra sansedimension.

Bliv forkælet

Drømmer du om ekstra flotte og velplejede sommernegle, så kan du med fordel sætte dig ned i massagestolen hos Nails Galleri. Her bliver både hænder og fødder forkælet af dygtige specialister, som sørger for, at du går ud fra klinikken med en følelse af velvære. Vælg mellem naturlige negle, eller shellac i et væld af farver – eller mønstre, hvis du har lyst til at prøve noget nyt og anderledes. Der er både tilbud til teenagere og voksne.

Vi glæder os til at se dig i Bruuns Galleri.

Vis på kort

Åbningstider

Sommersæson 1. juni - 15. september   Man-tors kl. 14 - 19, fre-lør kl. 12 - 22 og Søn - og helligdage kl. 12 - 17   Se åbningstider for resten af 2019 sæsonen på aarhusminigolf.dk  
  • Aarhus Minigolf På sociale netværk:
Vis butik Aarhus Minigolf Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Kontakt

86 92 66 66
  • Nails Gallery På sociale netværk:
Vis butik Nails Gallery Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top