titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Denne vinterferie skal du...

Events08/02/2018

Parkér børnene hos bedsteforældrene, og lad dem stå for underholdningen, eller tag dem med i Bruuns Galleri. Vi guider dig til en god vinterferie med masser af underholdning og shopping for hele familien.

EN GOD START
Start dagen med en god kaffe fra Emmerys, som i øvrigt altid er med økologisk mælk, hvis du ikke fortrækker din kaffe sort. Og nu hvor det er vinterferie, så snup en direktørsnegl, en uovertruffen snack af slagsen.

GAMING EVENT - DEN 10.-17. FEBRUAR FRA KL. 11-16
Oplev det vildeste race i midten af Bruuns Galleri, når Thrustmaster stiller op med deres nyeste Sim-Racing udstyr. Slå din vens tid på Nürnbergring, Silverstone eller en anden af de verdenskendte baner som du kan prøve af i simulatorne.

Eller tag en slapper med en tur ned af memory lane i vores Bruuns Retro Gaming område. Her kan du opleve alle de klassiske spil fra SEGA og Atari. Hele ugen kan du også prøve de nyeste produkter fra det super populærer brand HyperX, og opleve streaming IRL i vores Blue streamingboks.

BAMSEHOSPITALET
Har din bamse brækket benet, ondt i øret eller et lille hul i ryggen? Så tag den under armen og kom forbi Bamsehospitalet. Søndag den 18. februar klokken 10-16 står bamselæger og sygeplejersker klar til at kigge på den og gøre den rask igen. Du kan også opleve sjove hospitalsklovne lave masser af spas og løjer som det eneste sted i Danmark.
 
BIFFEN
Sluk mobilen, læn dig tilbage i de bløde stole og nyd en film uden afbrydelser - der er intet som en god tur i biografen. Lige nu viser vi Hodja fra Pjort og Vitello – The Movie for de mindste. For de større er der StarWars – The Last Jedi i Imax 3D.
Husk popcorn, slik og drikkelse til at fuldføre oplevelsen 

NÅR SULTEN MELDER SIG
Det er aldrig godt at shoppe på tom mave. Snup en sandwich på Joe & The Juice, hvis det skal gå ekstra hurtigt. Eller tag familien med på Dalle Valle, som er kendt for deres særdeles prisvenlige buffet og a la carte menu, samtidig med at der er plads til alle, store som små.

Vis på kort

Åbningstider

Hver dag fra kl. 9.30 – 21.30.Telefonen er åben hver dag fra kl. 9.30 – 21.30.

Kontakt

70 12 01 01
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - torsdag: 10 - 22.30 Fredag - Lørdag: 10 - 24Søndag: 10 - 22.30Køkkenet lukker kl. 22 alle dage

Kontakt

86202060
  • Dalle Valle På sociale netværk:
Se andre Dalle Valle
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: 7.00 - 20 Lørdag: 9 - 18 Søndag:10 - 18

Kontakt

www.emmerys.dk
  • Emmerys På sociale netværk:
Se andre Emmerys
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden
  • Joe & The Juice På sociale netværk:
Se andre Joe & The Juice

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top