Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Det sker i vinterferien

Events04/02/2019

Fortnite, dans, gaming, kreative værksteder, bamsehospital og førstehjælp i børnehøjde er nogle af de aktiviteter, vi har i Bruuns Galleri i vinterferien. Vi håber enormt meget på at se en masse af jer, for vi er sikre på, det bliver super skægt!

Fortnite Fever!

Det er ikke længe siden vi annoncerede, at der går Fortnite i den i Bruuns i vinterferien og interessen er allerede stor! Der vil – udover daglige gamingturneringer - være områder med dans, tegning, skattejagt og meget mere. Alt sammen krydret med masser af konkurrencer og fede præmier!
Det er naturligvis gratis at deltage og det hele finder sted mandag - fredag i uge 7, hver dag fra kl. 10-16.

Du kan læse mere lige her:

https://bruuns-galleri.steenstrom.dk/Nyheder/Fortnite-i-vinterferien 

Bamsehospitalet - et sikkert hit!

De skønne, engagerede bamselæger har været forbi Bruuns før og vi kan med sikkerhed sige, det altid er en stor oplevelse for børnene at komme til et grundigt eftersyn af deres kæreste plysven. Det foregår helt i børnehøjde, når bamselægerne og sygeplejerskerne tager imod børnene og bamserne. Det er både sjovt og lærerigt for børn - og en oplevelse, som også skaber en tryghed om det selv at gå til lægen og blive undersøgt.
De altid underholdende hospitalsklovne fra Danske Hospitalsklovne er der naturligvis også, så der er garanti for sjov og ballade, så kom forbi søndag den 17. februar kl. 10-16 på pladsen foran Baresso. 

Bankende hjerter

Organisationen Førstehjælp for Folkeskoler beskæftiger sig med førstehjælp og har lavet et spændende event de kalder 'Bankende hjerter'. Her kan børn komme og blive introduceret til basal førstehjælp i deres stand. Det foregår søndag den 17. februar kl. 10-16, samtidig med Bamsehospitalet, på pladsen ved Lakrids by Bülow. 

Vi håber på at se en masse af jer til en masse hyggelige vinterferieaktiviteter!

Kærlig hilsen Bruuns Galleri

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top