Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Disse film skal du se: store biografpremierer i 2019

Events18/02/2019

Vi har sørme fået lov til at få et indblik i det store program hos CinemaxX, der altså byder på en række store premierer og vi kan godt afsløre, at 2019 filmmæssigt ser utroligt spændende ud! Og dét indblik, det vil vi dele med dig! Læs bare med her! Måske der er noget særligt, du glæder dig til at se?

Vi vil lige starte med at fortælle, at denne liste naturligvis blot er et udvalg af de mange film, der bliver vist i CinemaxX i 2019, så hold endelig øje med filmkalenderen på deres side, hvis du løbende vil have et overblik over alt der rører sig på lærredet. Jo længere vi kommer ind i dette lille indblik, jo mindre kan vi fortælle om premieredatoerne, da disse ikke er helt fastlagte, så for at undgå forvirring holder vi os til de forventede tidspunkter for premiererne.  

Film som Skammerens Datter 2, Sådan træner du din dage 3 (IMAX 3D), Rolf Smadrer Internettet og The Lego Movie 2 er nogle af de titler, der har stået på programmet her i februar måned.

Februar måned byder også på på to andre store titler:
Fra skaberne af Titanic og Avatar: Alita: Battle Angel (IMAX 3D), med premiere 14/2 og Green Book, et komedie drama, som også er et af årets Oscar favoritter. Filmen er inspireret af virkelige hændelser, med danske Viggo Mortensen og Mahershala Ali i hovedrollerne. Premiere 21/2. 

Når det bliver forår skal du ikke gå glip af at guffe popcorn til Captain Marvel (IMAX 3D), endnu et skud på Marvel stammen, nu med en stærk kvindelig superhelt i front!
Dumbo (IMAX 3D) er en genindspilning (eller genanimation hedder det måske?) af klassikeren vi alle elsker og holder af. Vi har fået et kig til filmen og den ser ud til at blive helt fantastisk! Tim Burton er instruktør, så det sætter også høje forventninger.

The Avengers 4 aka. Infinity Wars Part 2 (IMAX 3D) - ej vi glæder os! Nej, de tilgængelige trailere fortæller desværre ikke så meget om, hvad der sker i filmen, hvilket er lidt svært for alle Avengers fans, der i spænding venter på, hvad der kommer til at ske med Thanos og alle vores yndlingshelte.

Aladdin (IMAX 3D) kender vi som en af Disneys klassiske tegnefilm, men nu er skuespillere som Will Smith (Genie), Mena Massoud (Aladdin) og Naomi Scott (Jasmine) klar med en spillefilm, instrueret af Guy Ritchie. Dén er vi spændte på!

2019 byder som sagt på en del animationsfilm og sommeren bliver ikke en undtagelse. 

Udover Kæledyrernes hemmelige liv 2, en film særligt henvendt til børn, står der også The Lion King (IMAX 3D) på programmet. Ja, vi burde nok skrive det med større bogstaver. Det er simpelthen Løvernes Konge vi skal se. Disney klassikeren kom første gang i 1994 og er sikkert en film, vi alle har set, så det bliver et nostalgisk gensyn med Simba (Donald Glover), Mufasa, (James Earl Jones) Timon (Billy Eichner), Pumba  (Seth Rogan) og de andre. Og nå ja, Beyonce som Nala. Det kunne vi altså ikke undlade at nævne. Se endelig de tilgængelige trailers på internettet, vi kan da kun blive enige om, at den ser helt fantastisk ud, ikke? 
Toy Story 4 (IMAX 3D) har også premiere til, hvad vi regner med, er til denne sommer og selvom vi sidst sagde farvel til Anders (for os der så den på dansk) eller Andy (til os der også holder af Toy Story på originalsprog), så er Woody og vennerne på nye eventyr, møder nyt legetøj og nye udfordringer. 

Når vi bevæger os hen i den anden halvdel af 2019, ser programmet også spændende ud.
Charlies Angels rammer det store lærred, den danske Gooseboy 3, Zombieland 2 og Jumanji 2 er nogle af de film, du kan læne dig tilbage og nyde i biffen. 

Vi runder lige af med at fremhæve to film, der står til at have premiere i december 2019, nemlig: Star Wars Episode IX (IMAX 3D) - en premiere de fleste venter i spænding på - og en helt anden film: Frozen 2, som også har en gigantisk fanbase. Om de deler fanbase kan vi ikke sige noget om, men vi ved, at det er titler, der er kæmpestor hype omkring. 

Et lille kig til Frozen 2 er offentliggjort for ikke så lang tid siden, om fortsættelsen af eventyret om Anna, Elsa, Olaf og gutterne. Det er efterhånden længe siden vi har set noget til Frozen, så det bliver spændende at se, hvad Disney har fundet på! 

2019 er et virkelig spændende filmår! Vi glæder os til at indtage en plads i de bløde sæder til bl.a. grin, spænding, gys og gråd. 

Mvh. Bruuns Galleri

Vis på kort

Åbningstider

Hver dag kl. 10.00–21.30          Telefonen er åben kl. 11.00 – 20.00

Kontakt

70 12 01 01
  • CinemaxX På sociale netværk:
Vis butik CinemaxX Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top