Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Drop panikkøbet: Lingeri er den bedste julegaveklassiker

Gave Idéer - Woman19/12/2018

Har du endnu ikke købt gaven til din bedre halvdel endnu - eller mangler du lige den ekstra, lille gave før, at julegaven til damen bliver helt perfekt? Vi har en idé til dig, hvor du ikke går galt i byen. Lingerigaven er en sikker vinder, for det er netop den gave, man som kvinde sjældent køber til sig selv, og altid bliver glad for at få. Spænder udfordringen omkring størrelsen ben for lingeriindkøbet? Tøv ikke længere, vi har nemlig et par gode tommelfingerregeler til dig lige her.

Sådan finder du den rigtige størrelse

En god tommelfingerregel er at snige dig ind til undertøjsskufferne, tjek det lille mærke ved låsen på bhen, står der 85B, er det højst sandsynligt også hendes størrelse. En kvindes bryster kan godt skifte i størrelsen, så vælg den BH, hun går med til hverdag – for den er garanteret mest behagelig, og passer til hendes størrelse lige nu. For at kende størrelsen på trusserne, kan du gentage samme trick. Nogle kvinder klipper det lille mærke af, da det godt kan irritere. Hvis det er tilfældet, går du videre til bunken med hendes bukser og tjekker størrelsen, måske hedder størrelsen 38, 40 eller 42.

Tag besøg Wunderwear eller Hunkemöller i Bruuns Galleri – de er vant til dine spørgsmål

Hvis alle de tricks glipper, så er der bare ét at gøre. Kom ud af døren, og tag i Wunderwear eller Hunkemöller i Bruuns Galleri. Butikspersonalet er især i juleperioden vant til at finde frem til de rigtige størrelser ud fra din beskrivelse – så tag en hurtig, god snak med dem. Eller du kan gå efter…

Det sexede sæt

Du siger meget mere end bare at give en julegave, når du giver et sexet sæt undertøj. Du siger, at hun er sexet, og at du værdsætter hendes krop – og det er dejligt kompliment at få. Husk, at blonder er tidsløse.

Høj komfort til hverdag

Med undertøjet til hverdagen er det især vigtigt at tænke på komforten. Bhen skal give støtte og samtidig være behagelig at have på. Tænk i neutrale farver, sådan at det ikke gør noget, hvis t-shirten er en smule gennemsigtigt.

En lækker kimono eller bodystocking

Med en lækker kimono, som både bruges om morgenerne og til tiden inden sengetid, giver du ren luksus. En anden luksusudgave af undertøj er bodystockingen. Hvis du vælger en med sorte blonder, gør du udtrykket mere sexet og feminint.

Tag ind i Hunkemöller, og lad dig inspirere til lækkert lingeri til damen i julegave.

Husk, at vi har åbent til og med den 23. december fra kl. 10- 22

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Kontakt

86 17 07 40
  • Change På sociale netværk:
Vis butik Change Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

70 21 22 00
  • H&M På sociale netværk:
Vis butik H&M Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

51 85 39 09
  • Hunkemöller På sociale netværk:
Vis butik Hunkemöller Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

38 41 21 25
  • Wunderwear På sociale netværk:
Vis butik Wunderwear Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top