Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Få stillet din lille julesult med lækkerier og julemad

Inspiration03/12/2018

Den søde juletid er kommet og er fuld i gang. Vi er trådt ind i december - i måneden hvor du bliver en varm indeni ved duften af æbleskiver, vaniljekranse og glögg.Bruuns Galleri har et stort udbud af hyggelige spisesteder, som nok skal få dit julehumør i top sammen med din bedste shopping-buddy. Du kan nu forsøde gave-shopping med alverdens julelækkerier her:

Juledrøm hos Frellsens Chokolade

Melder der sig en lille lækkersult, må du besøge Frellsen Chokolade – de har skabt ’Juledrøm’ – en ris a la mande på is. Smag den dejlige vaniljefløde-softice, der er drysset med knuste mandler og friske kirsebær som topping. Lige til at blive blød i knæene af.

Burgeren Crispy Christmas hos Sunset Boulevard

Du bliver godt sulten af alt den shopping – så hvad med at spise en god juleburger? Nyd den saftige Crispy Christmas hos Sunset Boulevard. Burgeren er fyldt med pulled pork, flæskesvær, rødkål, mayonaise og syltede agurker – så kommer du ikke til at gå sulten hjem.

Det dufter fra julebageriet i Kvickly

Hvad er en jul uden lækre sager fra julebageriet? Hos Kvickly har bagermesteren rigtig været i gang, og du kan blandt andet nyde en julestjerne, juleboller med marcipan og rosiner, norske klejner og honninghjerter. Få en lækker julesnack med det samme, eller tag en bagerpose og glæd familien derhjemme.

Traditionelle juleretter hos Dalle Valle

Få en forsmag på juleaften og prøv alle de traditionelle retter som brune kartofler, flæskesteg, rødkål, brun sovs og and. Her kan du godt komme forbi med den store sult, for der er nok af retterne i den lækre buffet. Til din juleret har Dalle Valle et udvalg af lækre juleøl. Og skulle du bare have lidt julemad til den søde tand, bydes der også på lune æbleskiver og risengrød.

Rigtig god jul og shoppefornøjelse!

Psst - Husk Bruuns Galleris parkeringshus er et af Aarhus’ største, og derfor er det altid nemt at finde en plads. Hver halve time koster 11 kr, og du kan få refunderet 1 times parkering, hvis du handler for mere end 50 kroner i Kvickly.

Vis på kort

Åbningstider

Man-tors: 10 - 22.30                     Fre-lør: 10 - 24 og Søn: 10 - 22.30              Køkkenet lukker kl. 22 alle dage

Kontakt

86 20 20 60
  • Dalle Valle På sociale netværk:
Vis butik Dalle Valle Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 17 70 09
  • Frellsen Chokolade På sociale netværk:
Vis butik Frellsen Chokolade Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - Søndag kl. 8 - 21

Kontakt

87 31 82 00
  • Kvickly På sociale netværk:
Vis butik Kvickly Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag kl. 10 - 21        Lørdag - søndag kl. 10 - 20

Kontakt

86 17 30 77
  • Sunset Boulevard På sociale netværk:
Vis butik Sunset Boulevard Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top