Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Gode råd til dit barns flyverdragt og vinterstøvler

Gave Idéer - Child22/10/2018

Efteråret er for alvor over os! Her giver vi dig et par gode råd til at holde dit barn tørt og varmt i de kolde og våde måneder samt inspiration til flyverdragter og støvler. 

Flyverdragt med enkle detaljer

Når du skal vælge flyverdragt til dit barn, er der er to vigtige aspekter, som du bør tage i betragtning. Det drejer sig om dragtens komfort, og at den er vandtæt og åndbar. For komforten gælder det, at en let og blød flyverdragt med god plads i giver dit barn den bedst mulige bevægelsesfrihed på legepladsen. En tommelfingerregel er, at dit barn har tilpas plads i flyverdragten, hvis du for det første kan få fat i en håndfuld stof under numsen. For det andet skal dit barn uden problemer kunne strække sine arme frem foran sig og over hovedet, uden at det trækker i stoffet ved armene.

Trykknapper og lynlåse i dragten må ikke genere, og velcro frem for knapper kan være en god løsning. Her er det ligeledes vigtigt, at dragten har en lang lynlås foran, så den let kan tages af og på. Foret indeni er heller ikke en uvigtig detalje, da det er lettere at komme i dragten, hvis det er glat. Sidst men ikke mindst må der gerne være ekstra polstring bagpå, da det gør det rarere at sidde i det fri og hjælper til isolering, så barnet ikke får kold numse af at sidde i sandkassen.
Flyverdragten skal derudover være vind- og vandtæt, og det måler man i en skala for vandsøjletryk. Et vandsøjletryk kan gå op til 10.000 millimeter, men det er udmærket med et vandsøjletryk på 4.000-6.000 millimeter. Det er ligeledes vigtigt, at flyverdragten er åndbar, så barnets sved kan ledes væk og ikke får det til at blive koldt.

Vandtætte vinterstøvler

Tex-støvler er vandtætte vinterstøvler med en membran, der er både vandtæt og åndbar. Membranen består af et materiale med specielle huller, der gør, at vand ikke så let slipper ind i støvlen, men at sved omvendt godt kan komme ud af støvlen. Det sidste er vigtigt, for hvis barnets fødder bliver våde, bliver de hurtigt kolde. Når vejret er koldt, er Tex-støvler med varmt for er det bedste at give dit barn på. Foretrækker du skindstøvler, fås de også med Tex-membran. Hvis vejret er særligt vådt, er termostøvler dog et godt supplement, da de er 100% vandtætte.

1. Forede boots, H&M
2. Foret Teddybear heldragt, H&M
3. Flyverdragt, Name It
4. Vatterede babystøvler, H&M
5. Vatteret flyverdragt, H&M

Klassiske forede støvler

1. Klassiske forede støvler fra H&M

Foret Teddybear

2. Armygrøn foret Teddybear heldragt, H&M

Blomstret flyverdragt

3. Blomstret flyverdragt til de feminine fra Name It

Vatterede babystøvler

4. Vatterede søde babystøvler fra H&M

Vatteret flyverdragt

5. Vatteret flyverdragt til de små, H&M

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

70 21 22 00
  • H&M På sociale netværk:
Vis butik H&M Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 94 99 98
  • Name it På sociale netværk:
Vis butik Name it Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top