titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Hvad er det så, de kan – Apples 3 nye iPhones?

Gave Idéer15/09/2017

Endelig afslørede iPhone deres nye telefoner. Men hvad kan de så? Vi har taget et kig.

I månedsvis var der blevet spekuleret, gættet og gisnet. Hvordan kom den næste generation af Apples iPhone til at tage sig ud, og skulle den komme til at definere retningen for, hvordan vi tænker smartphones de næste mange år?

Svaret fik vi tirsdag 12. september, hvor Apple med administrerende direktør Tim Cook gik på scenen i det spritnye Steve Jobs Theater, opkaldt efter Apples afdøde stifter. Her præsenterede han os dog ikke blot for en ny telefon, men hele tre af slagsen. En iPhone 8, en 8 Plus samt en iPhone X.

Mens iPhone 8 og 8 Plus i store træk minder om det, vi kender fra iPhone 7 og 7 Plus (og så alligevel ikke, men det vender vi tilbage til …), så var det iPhone X’eren, der med op til flere teknologiske forbedringer var aftenens hovedperson.

Iphone

Helt nyt design og ansigtsgenkendelse
Først og fremmest er designet helt nyt på den ny iPhone X. Telefonen har erhvervet sig et næsten rammeløst design bortset fra en lille udskæring i toppen til kameraet. Der er altså tale om en skærm, der er vokset til 5,8 tommer, men uden at telefonen som helhed er taget til i størrelse. Det betyder, at der ikke længere er en ramme, hvor et af iPhones store varemærker de sidste mange generationer har siddet – knappen til Touch ID. I stedet er der kommet et såkaldt Face ID. Det betyder, at vi nu åbner telefonen ved hjælp af en særlig ansigtsgenkendelsesteknologi, som vi også vil skulle bruge, hvis vi fx skal tilkøbe nye apps i fremtiden. Ansigtsgenkendelsen skulle efter sigende virke både før og efter, du har barberet dit fuldskæg af …

Skærm og portrætfotos i langt bedre kvalitet
Mens de tidligere iPhones har benyttet sig af LED-skærme, er Apple nu skiftet til OLED-skærme. Der findes længere teknologiske forklaringer på, hvad der helt specifikt adskiller LED-skærme fra OLED-skærme, men kort sagt kommer det til at betyde, at billedkvaliteten forbedres markant.

Telefonens kamera har selvsagt også fået sig en gevaldig opgradering. Ifølge Apple selv skulle kvaliteten af kameraet nemlig nærme sig kvaliteten af DSLR-kameraerne (digitale spejlreflekskameraer). Dette skulle særligt kunne få dine portrætfotos til at stå langt skarpere end tidligere. Samtidig understøtter kameraet AR (Augmented Reality), en teknologi, der kombinerer data fra den fysiske verden med virtuelle data, som kan komme til at gøre både smil og sms’er en del mere fantasifulde, end hvad vi er vant til.

iPhone 8 og 8 Plus

iPhone X var helt klart telefonen, der havde X-faktor ved præsentationen, men det skal alligevel ikke skygge for, at iPhone 8 og 8 Plus også var store nyheder. Meget var som forventet – og så alligevel ikke. Forventet var det, at det nye sæt søskende-telefoner kom med opgraderinger fra de nuværende iPhone 7 og 7 Plus. 

De kører hurtigere end deres forgængere, ligesom kameraerne i 8 og 8 Plus også får et nøk op.

Der, hvor iPhone 8 og 8 Plus alligevel trådte i karakter, var i teknologien omkring opladning. For nu vil vi med de nye 8’ere kunne oplade vores telefoner trådløst. Du lægger blot telefonen på en opladerplade. Apple benytter sig af en åben standard, der betyder, at det ikke kræver Apple-oplader, men at vi også kan købe opladere fra andre firmaer.

Samtidig skulle kameraet ligeledes være i stand til at udnytte de nye muligheder for AR (augmented reality).

Som det ser ud lige nu, vil du kunne købe en iPhone 8 og 8 Plus for henholdsvis 4.400 og 5.000 kr., mens iPhone X kommer til at lande i omegnen af 6.230 kr. Er du nysgerrig på mere viden om de nye telefoner eller andre af Apples produkter, så besøg Bruun’s Galleris Humac-butik i stueetagen eller vores andre telebutikker som 3 Butikken eller Telenor.

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden
  • 3 Butikken På sociale netværk:
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

70 21 53 53 - Kundeservicecenter
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

60 50 42 32

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20
1. - 30. december kl. 10 - 20
Phone : 70208909
> Kontakt os

Top