Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Hvem fortjener at modtage årets første donation på 15.000 kr.?

25/04/2019

Viby IF Sportsacro, RE og Gallo Kriserådgivning er finalisterne til at vinde årets første donation fra Bruuns Galleri. Stem på din favorit nu!

Hos Bruuns Galleri vil vi gerne bakke op om det lokalsamfund og den by, der støtter os hver dag. I 2019 donerer vi hvert halve år 15.000 kroner til en klub, et projekt eller en organisation, der fortjener lidt ekstra støtte. Stem nu og hjælp os med at finde frem til det første projekt, som fortjener vores økonomiske opbakning.

De 3 finalister

Viby IF Sportsacro består af 18 gymnaster i alderen 7-18 år. Holdet søger økonomisk hjælp til træningsdragter, som de kan have på, når de deltager til JM i Skanderborg, DM1 i Brabrand og DM2 i Fuglebjerg i 2019. Pigerne træner 2 gange om ugen og mødes også privat for at træne. Derudover bruger de meget tid på at hygge, da de mener at dette også er en vigtig del, da sporten er basseret meget på tillid og samarbejde.

RE er en dystopisk fashionfilm med et bæredygtigt budskab produceret af unge filmfolk i alderen 18-30 år, bosiddende i Aarhus. Budskabet med filmen er at inspirere andre til at vælge genbrug. Ikke fordi at det skal være nemt, men fordi det kræver 2.200 liter vand at producere én enkelt t-shirt. For at færdiggøre filmen med blandt andet lyd, som kan understøtte de mange smukke billeder, søger RE økonomisk hjælp. Derudover ønsker RE at afholde en premiere, hvor filmens budskab kan blive spredt.

Gallo Kriserådgivning ønsker støtte til at tage de socialt- og psykisk sårbare værestedsbrugere med på oplevelsesture ud af huset. For nogle kan dette lyde simpelt, men det er det ikke for alle. For de 30-50 værestedsbrugere, som besøger Gallo Kriserådgivning hver dag, er det månedens højdepunkt at komme på tur. For de 15.000 kroner kan de komme afsted på mere end 15 ture. Gallo Kriserådgivning tilbyder samtaleterapi samt et værested, hvor der hver dag er mellem 30-50 besøgende. Gæsterne er alt fra studerende til førtidspensionister, og personer som har tunge psykiske problemer.

Stem nu

Du kan stemme på dét af de tre ovenstående projekter, du synes Bruuns Galleri skal donerer de 15.000 kroner til lige HER

Der kan stemmes i perioden 25. april - 1. maj 2019.

By

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top