Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Inspirerende efterårsmode fra Bruuns Galleri

Get The Look20/09/2019

Den nye årstid viser sig i både bladene på jorden og i den noget køligere luft, men også i butikkerne, hvor efterårsvarerne er fundet frem. Og det kommer vi her i Bruuns Galleri til at se meget nærmere på, de næste uger.

Vores stylist har sammensat outfits til både herre og damer, som vi vil vise frem på vores sociale medier den næste tid.
Det bliver altså både på vores facebookside og særligt Instagram, hvor du endelig må følge med, hvor vi giver et kig ind i tidens trends - og måske giver det inspiration til din egen garderobe?

Jordfarver

Bladrer du bøjler i Bruuns Galleri vil du nok kunne se det: AW-19 byder på tøj i de her diskrete jordfarver; brun, beige og grøn, der udstråler, med deres afdæmpethed eksklusivitet.

Det er altså de her lidt douchede nuancer, der udstråler luksusklæder og om det så er på vamsede strik eller lange uldfrakker, er det jordfarverne der er i fokus.

Den ternede trend

Særligt på herresiden ser vi at tern kommer igen, også gerne i de flaskegrønne, mørkeblå, støvede farver.

Den ternede trend er også noget vores stylist har leget med, også i kombination med andre mønstre, som blomsterprint, som du altså sagtens kan sætte sammen!

Blomsterprintet er også noget vi ser på de mange flagrende kjoler, der gerne skal kombineres med både strik, jakke og støvler.

Chunky

Chunky er et begreb, som måske bedst kan beskrives som ’stor’ eller ’robust’, og dét leder os hen til skomoden for den kommende sæson og et af efterårets smykketendens.

Chunky, robuste støvler, vandrestøvler og cowboystøvler er hvad du sagtens kan gå efter, for et moderne look!

Vores stylist har udvalgt støvler til både mænd og damer, der er stylet til alle lejligheder, så hvis du vil have et godt sko-tip og stylingideer bør du endelig følge med på vores sociale medier de kommende uger, hvor vi kigger nærmere på de mange nyheder, der triller ind i butikkerne her i Bruuns Galleri.

Kh.

Bruuns Galleri
@bruunsgalleri

 

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top