Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Januarkup

Inspiration10/01/2019

Efter en tid med and, pakker, sovs, raketter, kransekage og alt dét, som juleferien indeholder, falder en tredje årlig tradition: januarudsalg.Januarudsalg betyder både farverige skilte og farverige stativer, men hold dig endelig ikke fra det, bare fordi der måske er lidt mere tøj pr. kvadratmeter end der lige plejer, for det er altså muligt at gøre et godt kup! Og vi har endda nogle jordnære tips, der kan gøre shoppeoplevelsen sjovere.

Lad fornuften sejre!

Kig lige i dit eget skab: Hvad mangler du?

Ja, måske overrasker det dig, at et shoppingcenter ikke opfordrer dig til at købe amok, men det er nu engang sådan, at det er sund fornuft ikke at hente noget hjem, som du ikke har brug for. Og slet ikke noget du ikke får brugt. Så overvej hvad du mangler. Er det nye sko, jeans, en striktrøje eller en vinterjakke, som selvfølgelig også kan bruges næste sæson (og næste..)?
Når du har skabt dig det overblik, kan du målrettet bladre i bøjlerne i butikkerne, der ofte opdeler deres klæder efter kategori.

Har du en fest i sigte?

Tænk fremad: Har vi ikke allesammen stået i en butik klokken 19 og febrilsk ledt efter noget kluns at springe i til en fest, der starter få timer efter? Eller er det bare os?
Måske du ved, lige du hvad du skal af store ting i 2019. Er der runde fødselsdage? Bryllupper? Ny fodboldsæson? Måske en rejse? Du kan lige så godt gøre gavn af besparelserne og surfe efter det nu!

Det skal jo være sjovt at shoppe - og kuppe!

Ha’ tålmodighed: Ja, det er måske lettere sagt, end gjort, men vi kan ikke komme udenom, at butikkerne kan være spækkede med tøj, hvilket jo er super godt, men det kan gøre fornøjelsen en smule ‘meget’. Forsøg på at planlægge din udsalgsshopping. Tag en veninde med. Lad den tunge taske blive derhjemme. Spis eventuelt undervejs eller snup et kaffe-pitstop. Hav sko på, som er til at hoppe let ind og ud af, så du kan prøve støvler og jeans, uden at skulle snøre og se langt efter skohorn.

Du kan selvfølgelig også udsalgshoppe børnetøj, f.eks. i Name It eller Look at Me. Begge steder er der prøverum til de større børn, som er en god idé at gøre brug af, så størrelsen er helt korrekt og husk endelig at Baby Loungen er åben for dig, så I kan tage en lille pause, få en snack eller måske trænger poderne til at lege?
Du kan hente dit Baby Lounge-kort i Informationen på 1. sal.

Vi vil gerne udlodde et dejligt gavekort til Bruuns på 500 kr.

Hvad vi dog lige skal huske, inden dette skriv afrundes helt, er at vi faktisk gerne vil lave en lille konkurrence! Måske det er grunden til, at du kom herind i første omgang? Det kan vi godt forstå, for det er også en præmie, alle kan bruge!

Og det er faktisk meget enkelt hvad du skal gøre for at deltage! Vi har lagt et billede op på vores instagramprofil af en cool rød dynejakke (den er fra Message (PÅ TILBU’), hvis du skulle spørge fra nogen), her skal du bare like opslaget og kommentere med din yndlingsemoji.

På den - simple måde - er du med i konkurrencen. Gogogo!

Om du så bruger den på udsalgskup, spisning (f.eks. hos Café Karma eller Sushi Mania for blot at nævne to) eller gemmer det til en anden god gang, er helt op til dig!

Vi trækker en vinder 18/1 og glæder os til at overrække en af jer gavekortet, som kan give mange glæder.

God udsalgsjagt!

Kærlig hilsen,
Bruuns Galleri

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top