Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Look good: Vælg dine nye briller efter din ansigtsform

Gave Idéer - Child03/09/2018

Forskellige briller klæder forskellige ansigtsformer. Har du mon et ovalt, rundt, firkantet eller hjerteformet ansigt? Uanset hvad kan du med den helt rigtige brille fremhæve de ansigtstræk, du bedst kan lide, og skabe et flot look. Læs med i guiden herunder, som er lavet i samarbejde med Thiele og Synoptik, og find ud af hvilke briller, der passer bedst til din ansigtsform. I galleriet kan du ligeledes lade dig inspirere til din eller dit barns nye brille. 

Ovalt ansigt

Et ovalt ansigt er proportionelt balanceret og kan bære alle typer briller. Ansigtet er harmonisk med en blød afrundet hage, og det er bredest ved kindbenene. For at bevare dit ansigts naturlige balance kan du med fordel vælge en brille, der er lige så bred eller bredere end dine kindben. Om brillen skal være rund, smal eller bred er helt op til dig og det look, du søger. Her er der frit valg på alle hylder.

Rundt ansigt

Hvis dit ansigt er rundt, skal du gå efter en firkantet brille. Et rundt ansigt kan kendes på sine buede linjer og brede kinder, og ofte er dets længde en smule kort i forhold til dets bredde. Smalle firkantede briller med skarpe linjer skaber en fin harmoni i det runde ansigt. Sådanne briller får nemlig dit ansigt til at synes mere markeret, længere og smallere.

Firkantet ansigt

Et firkantet ansigt kendetegnes ved et bredt kæbe- og pandeparti, og forholdet mellem ansigtets længde og bredde er proportionelt. For at skabe balance til de skarpe konturer skal du gå efter en brille med runde og bløde former. Ovale, runde og dråbeformede briller klæder dit ansigt rigtig godt, fordi de bløder de markante ansigtstræk op og skaber et harmonisk udtryk.

Hjerteformet ansigt

Har du et hjerteformet ansigt, kan du roligt vælge lige den type brille, som du bedst kan lide. Ansigtet er kendetegnet ved en bred pande, høje kindben og spids hage. Det vil være bredere foroven og smallere forneden med en naturlig balance mellem ansigtstrækkene. Om din nye brille skal være dråbeformet, firkantet, bred eller smal, kommer helt an på dine præferencer og look.

Her var nogle guidelines og et par gode råd til dig, der er på udkig efter nye briller. Uanset hvilken ansigtsform du har, skal du naturligvis vælge de briller, du føler dig allerbedst tilpas med. Kom ind i Synoptik eller Thiele, og prøv dig frem, eller lad dig vejlede til det perfekte match af vores dygtige personale.

Se galleriet for inspiration til både voksen- og børnebriller.

1. Skildpaddemønstret brille fra Marc Jacobs i Synoptik
2. Smart pink børnebrille fra Ray-Ban i Synoptik
3. Klassisk stilren brille fra Thiele
4. Retro cat eye brille fra Thiele
5. Sporty børnebrille fra Nike i Synoptik
6. Små runde briller fra Thiele

Skildpaddemønstret brille

1. Skildpaddemønstret brille fra Marc Jacobs i Synoptik

Pink børnebrille

2. Smart pink børnebrille fra Ray-Ban i Synoptik

Stilren brille

3. Klassisk stilren brille fra Thiele

Retro cat eye brille

4. Retro cat eye brille fra Thiele

Sporty børnebrille

5. Sporty børnebrille fra Nike i Synoptik 

Oval brille

6. Små runde briller fra Thiele

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 12 64 61
  • Synoptik På sociale netværk:
Vis butik Synoptik Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Kontakt

86 12 01 34
  • Thiele På sociale netværk:
Vis butik Thiele Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top