Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Midnatsåbent i Bruuns Galleri

26/05/2019

Det er ikke hver dag vi kan prale af at have åbent helt til klokken 24, men det har vi altså d. 31. maj! Og her kan du læse lidt om hvorfor du skal kigge ind.

Den vil for de fleste stå i shoppingens tegn - og af gode grunde, for du vil i mange butikker kunne spare -20% på dine køb. De fleste af de gode kup har vi samlet, så du kan finde dem under vores tilbudssite fra onsdag den 29. maj. 

Vi har derudover arrangeret nogle særlige Midnatsåbent bonusser i vores loyalitetsprogram MyPlays, så husk endelig at scanne QR-koden i butikken, du handler i! Jo mere du shopper og scanner, jo flere bonusser opnår du. Til Midnatsåbent glæder vi os til at forkæle vores medlemmer med søde fristelser fra Carletti, Hotel Chocolat og Lakrids by Bülow. Hvis ikke du allerede er medlem af MyPlays, så læs mere på siden her.

Og nu vi taler om lækkerier: Din Insekt Butik besøger os til Midnatsåbent og giver et bud på, hvordan det at spise insekter kan gøre en forskel for klimaet. De står selvfølgelig klar med forskellige smagsprøver, og ved at dreje på deres ’insekt-lykkehjul’ kan du udfordre dig selv eller dine venner i The Big Bug Challenges og finde ud af, hvilke insekter, der skal smages på! Du kan selvfølgelig også købe de lækre insekt snacks på dagen til dig selv eller som en sjov og anderledes gave. 
De spiselige snack insekter er naturligvis fødevaregodkendte og kvalitetssikret efter EU's fødevarestandarter. De kan både bruges til at spise som de er eller som en proteinrig tilføjelse i madlavningen, alt efter hvad du er til.
Hvis det er noget, du har mod på at prøve, så kig forbi Din Insekt Butiks stand. 

Er du mere til søde lækkerier, så kig forbi Biscas stand, hvor de serverer smagsprøver på deres Big Breake bars fra klokken 14 - 22.

DJ'en spiller op til fest fra klokken 17 - 23, så her vil summe af liv og glade dage, så vi mangler bare lige dig!

Vi glæder os til at se dig til Midnatsåbent! 

Kærlig hilsen
Bruuns Galleri

 

 

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top