Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Mode-guide: Sådan passer du godt på dine sneakers.

Gave Idéer - Child26/04/2018

Sneakers er på mode og er en del af manges hverdagsgarderobe. De mange modeller i forskellige farver, ser flotte ud – især som nye. Men ved du egentlig, hvordan du får de flotte farver og materialer til at holde længst muligt?

Imprægnér dine sko

Har du lige købt nye sneakers, er det vigtigt, at du husker at imprægnere læderet. Enten med en imprægnerings-spray eller creme, som er udviklet til samme formål. Imprægnerings-midler vil du ofte kunne købe samme sted, som du køber dine nye sko. Dette skyldes at mange gummisko ikke er imprægneret fra nye, hvilket betyder at slud, sjap og vandpytter hurtigt sætter deres præg på dine nye sko, hvis du ikke får det gjort.

Vask dine sko

Når du skal rengøre dine sko, kan du sagtens gøre det i hånden med sæbe og en klud. Nogle ville blot overveje at give skoene en tur i vaskemaskinen, men det er i virkeligheden de færreste sneakers som kan tåle sådan en tur. Nøjes derfor med at rengøre i hånden med klud og sæbe. Jason Markk har udviklet en række rengøringsprodukter, som er skånsomme mod lædermaterialer og uden parfume, som du kan bruge af mange omgange.
Når du er i gang med at vaskse skoene, er det også en god idé at finde en gammel tandbørste frem af gemmerne til formålet. Den kan tage sig af sålen. Både i siderne og under skoen, hvor der typisk er riller, som kan være svære at nå ind i dybden med, med kluden. Brug dog aldrig børsten på læderet, da det vil tage skade af de stive børster. Når du efterfølgende skal holde skoen ren, kan du tage quick cleaning wipes fra Jason Markk med i sportstasken, som let og hurtigt vil hjælpe med at holde skoene rene.

Lugtgener i garderoben

Vi kender det alle. En varm sommerdag med favorit-skoene, kan føre til sure tæer og derfor også sure sko. Her er vores bedste tip til at finde babypudderet frem fra Matas og give skoene, hvad der svare til en spiseske pulver natten over. Babypudder (eller talkum) sørger for at absorbere fugt og neutralisere miljøet i dine sko, så du igen kan have dem på uden at bekymre dig om lugt. Du kan også anvende en såkaldt sko-deodorant, som for eksempel Woly Sport Magic Fresh Sko Deodorant, der indeholder neutraliserende kemi.

5 produkter, som hjælper dine favorit-sko på vej til at se helt nye ud igen:

1. Nikwax Softshell Imprægnering, Sportmaster, kr. 130
2. Jason Markk 8 OZ. Shoe Cleaner, Jason Markk, Sportmaster, kr. 200
3. Jason Markk cleaning wipes, Jason Markk, Sportmaster, kr. 30
4. Matas Babypudder, Matas, kr. 34,95
5. Woly Sport Magic Fresh Sko Deodorant, Sportmaster kr. 100.

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 19 36 19
  • Matas På sociale netværk:
Vis butik Matas Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Kontakt

30 21 33 90
  • SPORT 24 På sociale netværk:
Vis butik SPORT 24 Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Kontakt

86 19 65 55
  • SPORTMASTER På sociale netværk:
Vis butik SPORTMASTER Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top