Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Nespresso åbner med nyt butikskoncept

27/05/2019

Vi kan stolt præsentere endnu en butiksåbning! Nespresso åbner her i Bruuns Galleri! Nespressos nye butikskoncept åbnede for første gang i Cannes og nu er turen sørme kommet til Smilets By, hvor århusianerne bliver de første i Danmark, som får glæde af det nye butikskoncept, der byder på et større, og mere bæredygtigt kaffeunivers.

Aarhusianerne bliver de første til at opleve Nespressos nye, globale boutique-koncept, når den populære kaffeproducent flytter hele deres kaffeunivers fra Søndergade i Aarhus til nye omgivelser her i Bruuns Galleri. Butiksflytningen markerer samtidig et endnu større fokus på bæredygtighed og genanvendelse!

Et nyt butikskoncept

”Med den nye koncept-Boutique ønsker vi, at minimere barrieren mellem kunden og vores kaffespecialister for, at kunne tilbyde en bedre en-til-en-service og et større fokus på bæredygtighed. Vores ambition er altid at levere det højeste niveau af kundeservice. Med det nye butikskoncept kan vi give kunderne i Bruuns Galleri en endnu mere personlig og nærværende oplevelse,” siger Gitte Sarlvit, marketingdirektør hos Nespresso Danmark.

Den nye Boutique prydes af grønne planter, lyst træ og lyse farver, og det nye koncept skal bringe Nespresso tættere på kunderne. Det betyder blandt andet, at de siger farvel til både salgsdiske og kasseapparater, som ellers er fast inventar i de fleste butikker.

Den nye Nespresso Boutique består af flere levende områder, hvor Nespressos kaffespecialister vejleder dig i det rigtige kaffevalg, ligesom gæsterne kan smage på én af de mange kaffevarianter fra Nespressos faste sortiment og særlige limited editions.

Bordplader af kaffegrums

Kaffen brygges på de originale Nespresso maskiner og på den helt nye Vertuo maskine, der laver store kopper i fem forskellige størrelser. Der vil også være et særligt område for genanvendelse, hvor man kan aflevere sine brugte kaffekapsler eller hente gratis genanvendelsesposer til køkkenet.

Som noget nyt i Danmark udmærker den nye butik, i Bruuns Galleri, sig på andre måder end ved blot at vejlede kunderne i kaffeuniverset.

Butikken er den første af slagsen i Danmark med det nye, mere bæredygtige butikskoncept, som Nespresso åbner i flere lande. Bordpladerne er lavet af genbrugt kaffegrums fra fabrikken i Schweiz, træ der stammer 100% fra genplantningsprogrammer og systemer der reducerer energi- og vandforbrug. 

”Alle vores nye boutiques er en hyldest til kaffen og dens oprindelse. Men udover at fokusere på at skabe en behagelige kundeoplevelse i en varm og hyggelig atmosfære, vil vi også give kaffeentusiasterne et indblik i, hvordan vi hos Nespresso arbejder på at begrænse forbruget og genbruge jordens ressourcer. Vi går forrest med en global ambition om at være det mest bæredygtige kaffebrand i verden - uden at gå på kompromis med den høje kvalitet og den gode smag,” siger Gitte Sarlvit.

Vi glæder os til at byde velkommen

Den nye Nespresso Boutique ligger i stueplan, overfor Wunderwear, og følger vores åbningstider: mandag-fredag kl. 10.00 – 20.00 og lørdag-søndag 10.00-18.00.

Åbningen finder sted snart og vi byder i den forbindelse på spændende konkurrencer!

Følg endelig med på vores facebookside: Bruuns Galleri, hvor vi lige nu trækker lod om en Vertuo kaffemaskine fra Nespresso 

Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du:
Konkurrencen afvikles via deltagelse på vores Facebook side
Følg kravene i konkurrenceteksten i konkurrenceopslaget
Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen
Konkurrencen er ikke købsbetinget
Konkurrenceperiode: 27.05.2019-02.06.2019

Udtrækning af vinderen:
Vinderen udtrækkes ved lodtrækning blandt de deltagende i konkurrenceperioden
Vinderen kontaktes af Bruuns Galleri via en kommentar i konkurrenceopslaget
Kan vi ikke få kontakt til vinderen inden for en uge, udtrækkes en ny vinder

Præmie:
Der trækkes lod om en Vertuo kaffemaskine fra Nespresso (værdi 1.699 - 2.199 kr.) 
Vinderen skal selv afhente præmien i Nespresso i Bruuns Galleri senest den 8. juni
Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer
Bruuns Galleri påtager sig intet ansvar for præmien, hverken mangelansvar, produktansvar eller i øvrigt

Brug af persondata:
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af Facebook navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger
Kontaktoplysningerne vil alene blive brugt til kontakt i forbindelse med konkurrencen

Desuden:
Bruuns Galleri er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl
Ved mistanke om snyd har Bruuns Galleri ret til at tjekke op på og udelukke deltagere
Ansatte i Bruuns Galleri samt ansattes husstand må ikke deltage i konkurrencen
Facebook er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis
De almindelige vilkår og betingelser for Bruuns Galleri er gældende

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top