Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Prøv en el-bil helt GRATIS i Bruuns Galleri!

07/01/2020

Har du lagt mærke til el-bybilerne i det aarhusianske gadebillede? De første 100 har indtaget Aarhus og Bruuns Galleri har i den forbindelse indgået et samarbejde med firmaet bag; GreenMobility.

”Da jeg første gang hørte om GreenMobility, var jeg ikke i tvivl om, at så snart de ville udvide til Aarhus, så var vi klar til at stille parkeringspladser til rådighed for deres el-biler,” fortæller Claus Brændgaard, Center Manager i Bruuns Galleri. Det er ikke kun Bruuns Galleri som nyder godt af el-delebilerne, også firmaet bag synes at være meget tilfredse med samarbejdet.

”Bruuns Galleri er et perfekt sted for os at have bilerne stående, da det ligger meget centralt placeret i Aarhus centrum. Med centrets 11 millioner gæster om året, så parkerer vi lige midt i en attraktiv målgruppe, da vores kernekunder er mellem 18-30 år, bosiddende i byen og mange af dem er studerende,” forklarer Thomas Heltborg Juul, adm. direktør i GreenMobility, om baggrunden for at de har valgt at indgå i et samarbejde med Bruuns Galleri.

Double op på gratis
I Bruuns Galleri er der reserveret 4 pladser i parkeringshuset (P1) som er skiltet med GreenMobility. Her kan man altid parkere gratis med bilerne fra GreenMobility. Udover at disse parkeringspladser er gratis at holde på, så er det også muligt at få 30 minutters gratis kørsel, ved at benytte sig af Bruuns Galleris loyalitetsprogram MyPlays.

Hvordan foregår det?
For at låne en el-delebil, skal man oprette sig via GreenMobilitys app, hvor man så bliver godkendt som bruger. Som bruger af GreenMobilitys Bybiler kan du tage en bil på gaden, og køre derhen hvor du skal i hele Danmark, eneste regel er, at den skal efterlades igen på gaden indenfor Zonen, som i Aarhus er fra Skejby i nord til Skåde i syd. Du skal altså ikke bekymre dig om at sætte bilen tilbage til det sted, hvor du tog den. Vil du gerne beholde bilen, du er kommet i for at køre videre senere, kan du også det. Du finder, reserverer og låser bybilen op i appen, som er nøglen til alle bybiler.

Se hvordan det foregår her: https://www.youtube.com/watch?v=2ED3TUgXLZI&feature=youtu.be

By pernille.lyager

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top