Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Prøv et nyt spisested i Bruuns Galleri

Inspiration22/08/2018

I Bruuns Galleri finder du over 10 mad og drikkesteder. Nogle af dem, kender du med sikkerhed. Så som Joe & The Juice og Sunset Boulevard. Men vidste du, at der også er både græsk, thai og vietnamestisk mad at finde? Her finder du 3 bud på et sted, du endnu ikke har prøvet at spise endnu – i Bruuns Galleri.

Prøv Den Græske Delikatesse

Måske er du netop hjemvendt fra sydens sol og savner de lækre sunde måltider med tapenader, feta, oliven og små retter. Forlæng de gode oplevelser og følelsen af ferie med en tur forbi Den Græske Delikatesse i Bruuns Galleri. Her kan du forkæle maven med friske sandwichs, varme retter og græske specialiteter. Alle retter er importeret direkte fra Grækenland og tilberedt autentisk.

Spis autentisk sushi fra japanske kokke hos Sushi Mania

Hos Sushi Mania finder du en stor kærlighed til sushikunsten. Der bliver taget stor højde for, at priserne ikke skal overstige budgettet. Blandt andet gennem konceptet Pick’n’Mix som gør det muligt, helt selv at sammensætte din sushi menu til favorable priser. Hos Sushi Mania finder du alt til din favorit-sushi. Blandt andet de klassiske California royals, spicy tuna, lynstegt laks, tofu og edamamebønner m.m. De japanske kokke sørger for god kvalitet og service, så alt, du behøver at bekymre dig om, er at vælge lige netop den lækre sushirulle, som din mave har lyst til på dagen for dit besøg. Kig forbi.

Lav dine egne forårsruller hos restaurant Cu Cu

Smagsløg og øjne bliver forkælet hos restaurant Cu Cu i Bruuns Galleri, som byder på tidens sunde og lækre vietnamesiske retter med limeblade og citrongræs, hvis duft spreder sig ud i rummet og får munden til at løbe i vand. Smag traditionelle retter så som Phở, Gỏi cuốn eller Bún Chả Hà Nội eller lav dine helt egne forårsruller i restaurantens Wrap’n’roll-koncept, hvor du selv vælger fyld og laver rullerne omkring bordet. En hyggelig aktivitet for venner og familie – og du får selvfølgelig den bedste vejledning til at lære rulleteknik og ingredienser at kende.

Vi byder dig velbekommen hos Bruuns Galleri!

Vis på kort

Åbningstider

Alle dage fra kl. 10 til 21

Kontakt

86126989
  • Cu Cu På sociale netværk:
Vis butik Cu Cu Se andre
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Kontakt

40 85 81 42
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

53 72 50 08
  • SushiMania På sociale netværk:
Vis butik SushiMania Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top