titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

SABINASVERDEN GUIDER OS: ÅRETS VINTERJAKKE 2017

Get The Look29/09/2017

Sabinasverden har været forbi Bruuns Galleri for at finde årets vinterjakke. Læs med her!

Er jeg den eneste, der altid først tager på vintershopping sidst i oktober, og aldrig får fingre i drømmevinterjakken? “De er desværre revet væk” eller “Lige præcis denne farve er kun tilbage i ekstra small, desværre.”

Tiden er inde til at få opdateret garderoben og få shoppet din vinterjakke, for ellers er alle de fede styles pist væk, damer!

For en gang skyld har jeg været ude i god tur og været på shoppetur i Bruuns Galleri. Her kan jeg hurtigt få et overblik over mange forskellige brands under ét tag. Som århusianer elsker jeg placeringen af Bruuns Galleri midt i byen tæt på busgaden, banegården og p-huset. Det bliver ikke nemmere for en børnefamilie som os!

Jeg har spottet 4 vinterjakker i 4 forskellige farver! Hvilken er din favorit? 

100 % EYECANDY   

Den hvide fake fur fra Selected Femme oser af luksus og er virkelig dejlig varm! Den ligner grangiveligt en ægte pels, men koster det samme som en vinterjakke!

Selected har også denne klassiske, feminine uldfrakke i grå. En keeper for alle os, der elsker både stiletter, sneaks og pæne gummistøvler! Køber jeg denne, kan jeg skifte look de næste mange år med et nyt tørklæde. 

RUSTRØD SKØNHED 

Jeg har forelsket mig i denne elegante rustrøde uldfrakke fra Day Birger et Mikkelsen, som kan lukkes helt til. En klassiker der ville pryde min garderobe mange år frem!

Generelt elsker jeg stemningen i Day, som efter min mening er en af de smukkeste butikker i Bruuns! Julia Robots ville helt sikkert have valgt at smutte forbi Day i Pretty Woman!

MIN FAVORIT

Jeg har fået øjnene op for den karrygule farve i år, som hænger på flere af bøjlerne hos Samsøe & Samsøe. Deres bud på årets vinterjakke er denne skønhed! Den fungerer perfekt med mørkegrønne og rustrøde farver. Jeg MÅ simpelthen eje den! 

SKO OG ACCESSORIES

Sæsonens MUSTHAVE er alt med farven RØD! Jeg har spottet et par røde accessories, du kan starte ud med sammen med dine sorte items hjemme fra skabet! Jeg er simpelthen ikke modig nok til at vælge en rød vinterjakke - måske næste år!?

Samsøe & Samsøe har et stort udvalg af bløde huer, halstørklæder og støvler til vinteren.

Bl.a. disse to styles som både fungerer til en travl hverdag, en cafetur med veninderne og en tur i skoven!

Fandt du lidt inspiration til et par nye styles?

Jeg gik i tænkeboks over et friskpresset vitaminboost af en efterårsjuice hos Joe and The Juice og endte med den karryfarvede!

Læs mere om SABINASVERDEN her.

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

88 13 32 37
  • DAY På sociale netværk:
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden
  • Joe & The Juice På sociale netværk:
Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

86 25 11 18

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20
1. - 30. december kl. 10 - 20
Phone : 70208909
> Kontakt os

Top