titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Sådan får du skabt efterårshygge i hjemmet

Gave Idéer01/09/2017

Efteråret starter nu, så læs med her, og få tips fra Bahne hos Bruuns Galleri, om hvordan man kommer hyggen ind i hjemmet.

Selvom vi nok har formentlig har nogle soldage tilbage i september, så er vi officielt trådt ind i efteråret. Og inden du får set dig om, er det blevet oktober, og koldere og mørkere efterårsdage vil for alvor have meldt deres ankomst.

Derfor får vi også endnu mere brug for at skabe hygge til de kolde og mørke efterårsaftener. Det behøver ikke kræve en udskiftning af sofaen eller en ny og varm farve på væggene i stuen. Mindre kan sagtens også gøre det.

I Bruuns Galleri finder du bl.a. butikken Bahne, der fordelt på 1500 m2 og to etager har både små og større sager, der sammen og hver for sig vil skabe masser efterårshygge i hjemmet. Tilføj en god bog og lidt mørk chokolade og så er efterårshyggen sikret.

Vi har bedt Amalie og Ditte, der henholdsvis arbejder i bolig- og interiørafdelingen i Bruuns Galleri Bahne. Hver især har de her udvalgt 3 items, der kan være med til at sikre efterårshygen.

3 items fra Amalie (Interiør)

1

Stoff lysestager fra Nagel til 250,- pr. del.

Stearinlys og lysestager indkapsler om noget hygge. Amalie er særligt begejstret for lysestagerne fra Nagel i krom.

-De er bare super fine og ret så efterhyggelige, siger hun.

-Og så synes jeg, det er smart, er, at de kan sættes sammen, så man selv ligesom kan lave sit eget udtryk med stagerne. De kan sættes oven på hinanden eller ved siden af hinanden, så man kan på den måde skabe sit eget udtryk med dem.

2

Pude fra Miss Étoile til 300 kr.

En pude på skødet eller under armen, mens man læser en god bog eller ser yndlingsserien, kan også gøre for ægte efterårshygge.

-Vi har lige fået nogle puder af mærket Miss Étoile. De skiller sig ud ved deres pailletter og de forskellige farver på hver side. Her kan man køre fingrene over og tegne mønstre, hvilket jeg rigtig godt kan lide, fordi puden igen lader dig sætte dit aftryk på dens udtryk.

3

Plaid i mørk lilla til 300 kr. Fåes i flere forskellige farver.

Plaiden – eller tæppet på godt dansk – er også en efterårsklassiker. Og Bahne skaber endda sine egne uldplaider, som Amalie også er ret begejstret for.

-Ja, for de er gode og varme med det her nordiske, rå look. Jeg er vild med de tykke kvaster forneden, siger hun.

-De kan egentlig bruges hele året rundt, men jeg synes især er de er oplagte, når vi  går efteråret i møde.

3 items fra Ditte (Bolig)

4

Et te-æg fra Eva Solo til 150 kr.

Intet efterår uden te. Hos Bahne har de et teæg fra Eva Solo, som Ditte selv er ret glad for.

-Det har en stålbund, hvor der er en sort plastik over, som gør, at man nemt og praktisk både kan komme te i og få den ud igen efter brug. Og så går den i opvasken.

5

Termokande fra Eva Solo til 450 kr.

Generelt lægger efterårshyggen op til rigeligt med varme drikke – både kaffe og te. Bahne har termokander til begge, og Ditte er her igen særligt glad for termokanderne fra Eva Solo.

-Den vi har i en literstørrelsen fra Eva Solo er rustfri og helt klart anbefalelsesværdig. Også fordi den er drypfri. Jeg er især glad for den, der kommer i farven Navy Blue.

6

Krus fra Bahne's eget mærke til 35 kr.

Men intet teæg og termokande uden krus.

-Jeg synes de krus, vi har fra vore eget Bahne-mærke lige nu er ret efterårshyggelige. Der er skrevet ord som ’Hygge’. ’Prince Charming’ og lignende. Og så har vi også nogle rigtig fine nogle med blomstermotiver og blade på, som jeg personligt selv er ret vild med, siger Ditte.

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

38 40 50 11
  • Bahne På sociale netværk:

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18
Phone : 70208909
> Kontakt os

Top