Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Skal 2020 været året hvor du passer bedre på dig selv?

13/01/2020

I en travl hverdag hvor mange kan føle sig stresset er det vigtigt at du passer godt på dig selv og din krop. Hvad end du som flere andre har valgt at skifte julens godter ud med grøntsags juices og lækre salater, eller du foretrækker at skrue op for aktivitetsniveauet eller måske blot pleje din hud ekstra godt, så har vi sørget for at DU finder dét som du ønsker at give lidt ekstra selvkærlighed.

Det starter indefra
Du har uden tvivl hørt det før, men får du sovet nok om natten? Det anbefales at et voksent menneske får mellem 7-9 timers søvn hver nat. Der kan være flere årsager til at ikke alle får nok søvn, men netop dette kan påvirke dit helbred og dit energiniveau. For at du kan opnå en god nattesøvn er det essentielt at du ligger godt i din seng. Kig forbi JYSK hvor du finder hovedpuden som giver optimal støtte til din nakke i løbet af natten og den rette tykkelse på en dyne, så du hverken sveder eller fryser i løbet af natten. Hvis det er sengen den er gal med, så hjælper vi naturligvis også til med dette. Husk at du bruger omtrent en 1/3 af dit liv i din seng, så hvorfor ikke opnå den bedst mulige nattesøvn?

Det handler om din sundhed
En sundere livsstil er ikke bare at dyrke mere motion og spise sundt, det handler i stor grad også om din indre sundhed. Apoteket i Bruuns Galleri har mange års erfaring med at behandle rygestop, finde det rette astmapræparat og vitaminpillerne som får din sundhed på rette vej. Kig forbi og tag dig god tid til at blive vejledt omkring hvad du kan gøre for dig selv.

En grønnere hverdag
Har du set det store udvalg af smagfulde grøntsager og friske frugter hos Kvickly? Når du træder ind i butikken, træder du direkte ind i et væld af farverige og appetitlige grøntsager og frugter som du kan bruge til skønne salater, friskpresset juices og andre grønnere og sundere snacks.

Hvis du har brug for en ren energibombe af en juice imens du er på farten, så smut forbi Joe & The Juice, hvor du kan vælge blandt juices med ingefær, citron, æble, gulerod, agurk, ananas, avocado med mere. Et velsmagende og sundt alternativ som din krop vil takke dig for.

Har du brug for at opnå større indsigt i de mange former for livsstil du kan vælge at leve efter, så læg vejen forbi Bog & Idé. Her bugner hylderne lige nu med bøger omhandlende KETO, Sense, vegansk mad, palæo og naturligvis kogebøger med alt fra nemme hverdagsretter til avanceret kogekunst. Udvalget er stort og der er god inspiration at komme efter.

Den ydre pleje
Når dit ydre har det godt får dit indre det også bedre og du vil føle dig bedre tilpas. Har du fundet dagcremen som skal give din hud fornyet energi, serummet som giver dig den flotte glød og håndcremen der sørger for at dine hænder ikke sprækker i kulden? De søde piger i Matas og The Body Shop står altid klar med gode råd og vejledning omkring de produkter der kan forbedre din hud og dit velvære.

Det behøver ikke at koste tusindevis af kroner at få en SPA-oplevelse. Hos Rituals træder du ind i et univers af uimodståelig skønne produkter, så du kan tage SPA-oplevelsen direkte med hjem til dig selv. Med duftpinde, lys og parfume til hjemmet vil du på kort tid opnå større velvære på badeværelset og det vil desuden blive hyggeligere at bruge lidt ekstra tid på dig selv.

Et område som de fleste ønsker at spare penge på, er tandlægebesøg. Du kan hjælpe dette på vej ved at skifte tandbørste jævnligt, sørge for at bruge mundskyld og den rette tandpasta. Hos Normal finder du det hele og endda til altid fordelagtige priser, så du kan vedligeholde dine tænder på bedste vis.

Hos Normal finder du også alt indenfor barbering; Flere forskellige shavers, den lækre og bløde shaving-creme og lotion til efter barbering er bare nogle af de produkter som kan give dig en tæt barbering, hvad end du er mand eller kvinde.

Skal du også i bedre form?
Det er vi mange som gerne vil, men hvor finder vi lige motivationen? Vi har været en tur forbi sportsbutikkerne som uden tvivl har øget motivationen for at få løbet en tur, gået en ekstra tur i fitness om ugen eller endelig få startet på en holdsport. Vores konklusion er, at et par nye flotte og behagelige sko, et lækkert sæt tøj og det helt rigtige træningsudstyr simpelthen øger motivationen for at dyrke mere motion. Kig forbi JD Sports, Sport 24, Sportmaster, Footlocker og Skechers, som alle står klar til at hjælpe dig på vej til et mere fit 2020.

By

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top