Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Skal du konfirmeres i år?

Events22/01/2019

Så skal du læse med her, for vi har simpelthen hevet fat i eksperterne denne gang. Det har vi gjort for at kunne lave et skriv til dig, der forhåbentlig kan give dig en smule inspiration til ”Den Store Dag”.Vi har besøgt Tøjeksperten og Outfitters, der begge er butikker med et stort udvalg af tøj, der er perfekt til konfirmationen. Om du så er til jakkesæt med butterfly, en skjorte med nogle mere afslappede bukser eller en t-shirt tilsat nogle clubpants: de har det hele, lige meget hvilken stil du vil køre på dagen.

Og nu skal vi skynde os at tilføje, at dette selvfølgelig også gælder dig, der skal nonfirmeres (det er bare langt lettere at skrive konfirmation). Der skal fejres og festes uanset og så skal tøjet naturligvis spille, det er klart!

Tøjeksperten har et rigtig stort udvalg og har allerede haft mange kommende konfirmander forbi, så hvis du vil sikre dig at have alle valgmuligheder på hånden, bør du kridte skoene.
Der er selvfølgelig intet galt i at blive højere, men når du køber tøj i god tid kan det selvfølgelig være en bekymring. Kan du nu passe tøjet på dagen? Is i maven: skulle bukserne blive for korte (fordi bentøjet er blevet længere), tilbyder Tøjeksperten, at du kan komme ind og bytte til en anden størrelse. De har også tilknyttet en skrædder, så du kan få det til at sidde præcis som du vil.
Størrelserne starter fra xxxs, så der er helt sikkert noget, der passer dig!
Trenden i år, fortæller Tøjeksperten os, er et par clubpants med skjorte. Om det så er med sneakers eller lædersko til, med butterfly, slips eller helt uden, er noget de står klar til at hjælpe med at sammensætte.

Den 21., 22. og 23. januar tilbyder Tøjeksperten endda 20% på dit køb af konfirmandtøj fra klokken 18-20.

Outfitters er en butik, der specifikt er henvendt til de 8-18-årige, så her kan du finde tøjstørrelserne 128-194. Mærker såsom Grunt, Costbart, Hound, Jack and Jones og Outfitters’ eget mærke er noget af det, som præger deres lange væg, der pt. er afsat til konfirmations-inspiration.
Her finder du både de mere traditionelle suits, skjorter osv., men også ideer til, hvordan man kan kombinere f.eks. et ret klassisk look med en bomberjakke, hvis du gerne vil være lidt mere casual. Med et par nye jeans eller sneakers til konfirmationen har du også nyt, som du kan bruge til Blå Mandag.
Ligesom Tøj Eksperten kan du også bytte tøjet, hvis du skulle vokse ud af det inden dagen. Smart!

Outfitters holder forresten også konfirmationsarrangementer i Bruuns. Den 27/1, 31/1, 3/2 og 7/2 kan du få 20% på dit køb. På Outfitters egen hjemmeside kan du læse mere om arrangementerne: https://outfitters8-18.dk/konfirmationstoej-til-baade-drenge-og-piger/event/ 

Afslutningsvis vil vi selvfølgelig ønske alle årets konfirmander og nonfirmander – og deres forældre – en rigtig god dag!

Hilsner fra
Bruuns Galleri

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 76 56 50
  • Tøjeksperten På sociale netværk:
Vis butik Tøjeksperten Se andre

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top