Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Summer Sale i Bruuns

13/06/2019

Sommerudsalget i Bruuns Galleri skydes i gang på fredag! Så det er nu, du skal slå til!

Det er måske nu, du skal slå til og købe de bukser, der har kaldt lidt på dig de sidste måneder. Eller var det et nyt sæt sengetøj? Eller måske der står friske løbesko på ønskelisten?

Fra fredag d. 14. juni er der Summer Sale i butikkerne her i Bruuns Galleri og det betyder selvfølgelig, at her bugner af nedsatte varer!

Selvom det ikke helt er til at se på vejret, så er sommeren på vej og det er oplagt at tænke forud! Tag et kig i skoskabet og se på, om sandalerne fra sidste år holder en sæson til, om du mangler kjolen, eller jakkesættet naturligvis, til sommerens fester - og hvad med indholdet til kufferten? Er der tjek på alt til rejsen?

Og vi er vel jyder: altid klar til en god pris og dét er hvad du kan finde, når du går på udsalgsjagt!

Find alle de kendte butikker og brands her i Bruuns Galleri. Herremode, damemode, skønhedspleje, skobutikker, hightech eller legetøjsbutikker: alle dine foretrukne butikker.

Udsalgsboder - kom og gør et kup

Helt ekstraordinært stiller flere butikker op på pladsen mellem Joe and the Juice og Synoptik med udsalgsboder fredag den 14. og lørdag den 15. juni. Her kan du finde knaldtilbud fra butikker som: Pieces, Name It, The Body Shop, Only, Sct. Mathias Ure-Guld, Jack and Jones, Vibholm, Matas og VILA.

Og du kan da ikke shoppe på tom mave

Vi har altså 100 butikker, du kan ose og shoppe i - og den gode frokost skal du ikke lede længe efter.

Har du læst vores store spiseguide? Du skal i hvert fald nok få stillet sulten - om du så er i humør til sushi, en lækker burger eller blot en god kop kaffe, er der med garanti et spisested eller en café, der falder i din smag.

Rumrejsen - sjove sommerferieaktiviteter 

Fra den 25. juni til den 4. august kan I opleve sjove sommerferieaktiviteter for børn under temaet Rumrejsen. Kom og bliv klogere på, hvad der skal til for at rejse ud i rummet, tag en selfie fra planeterne og spil med, når du skal flyve din rumraket hjem til jorden. Aktiviteterne foregår i stueetagen og du kan læse mere lige her

Sidst, men ikke mindst

En god måde at afslutte en dag med shopping er da at sætte sig til rette i en af CinemaxXs sale og nyde en af de mange storslåede film, der har premiere i disse dage. Det kunne for eksempel være Aladdin, Rocketman eller den danske film De Frivillige, du skal se?

God fornøjelse til Summer Sale!

Kærlig hilsen

Bruuns Galleri

 

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top