Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Velkommen til Espresso House

10/04/2019

Special kaffe fra eget risteri - nybagte cookies, sandwiches og salater. Ja, du kan få det, som du plejer, og heldigvis for det. Baresso har nemlig skiftet navn og fremover er det hos Espresso House, du skal vælge, om du vil have dine lækkerier to-go eller to-stay i den helt nyrenoverede coffee shop.

Fredag den 12. april åbner Espresso House, med en flot café, lige midt i stueetagen, hvor Baresso lå.

Hos Espresso House brænder de for en fantastisk kaffeoplevelse. Alt kaffe er specialkaffe, det betyder, at kaffen altid når over 80 points på en kvalitetsskala fra 0–100. Det er der kun 5 % af alt kaffe i verden, der gør. Med andre ord er Espresso Houses kaffe verdensklasse.
Alt brød og bagværk, der serveres, beskriver Espresso House som bagt med kærlighed og omhu. Det laves på Espresso House Bakery, deres eget bageri, i Malmø. Bagerhåndværket udføres af 20 bagere, der sammen har over 100 års erfaring inden for faget.

Du bør helt bestemt kigge forbi til åbningen og se den flotte coffee shop. Vi har fået et lillebitte sneak peak og vi kan godt fortælle, at det ser virkelig virkelig godt ud!

På åbningsdagen er der tilbud på en stor caffé latte til 25 kr. og den populære kanelsnurre koster kun 10 kr. denne dag, ved køb af en valgfri drik fra menuen.

Du kan også tage et kig forbi i påsken, hvor Espresso House holder åbent alle dage ligesom flere af de andre caféer og restauranter i centret. 

MVH. Bruuns Galleri

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top