titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Vi støtter de gode projekter i byen

21/12/2016

Mød vinderne af Bruun’s Galleri Støtteprojekt 2016

Hvert kvartal i 2016 donerede Bruun’s Galleri 10.000 kroner til en klub, et projekt eller en organisation, der fortjente et ekstra skulderklap og lidt økonomisk opbakning. Alle 4 vindere er lokalt forankrede i Aarhus. Det lokalsamfund og den by, der støtter os hver dag. For hvad ville Bruun’s Galleri være uden Aarhus? Mød de 4 aarhusianske ildsjæle her:

1. kvartal: Frederiksbjerg Byhaver

De friske Aarhus-bybønder var i gang med at etablere en byhave i Frederiksbjerg Bypark, og med de 10.000 kroner fra Bruun’s Galleri blev det muligt at købe en masse spændende planter og bærbuske, samt skabe en helt særlig bærlabyrint. Projektet blev afsluttet med en ”Åbenhus”- dag i parken, hvor de mange nye planter og buske blev officielt indviet. Byhaven drives af frivillige som selv bor i området og resultatet er et sted, hvor alle interesserede kan smage, dufte og nyde de mange bær og krydderurter.

2. kvartal: Ventilen Aarhus, et mødested for ensomme unge i Aarhus 

Med 10.000 kroner fik Ventilen en tiltrængt mulighed for at deltage i en række aktiviteter som Festugen og det zombieapokalyptiske spil ”Woods of Madness”, samt arrangere en velsmagende Ventiludgave af Masterchef, hvor de unge dystede i alt fra tarteletter til is. Endelig er en del af pengene brugt på uddannelse, så mødestedet også i fremtiden har velkvalificerede frivillige til at tage hånd om ensomme unge i Aarhus.

3. kvartal – SATS

Den frivillige forening ved medicin på Aarhus Universitet SATS Aarhus (Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab), arrangerer hvert år et særligt katastrofekursus. Her bliver 70 medicinstuderende kastet ud i skill-stations, handlebaner og slutteligt store simulationsøvelser, hvor de skal lære at håndtere situationer, hvor antallet af svært tilskadekomne overstiger behandlerkapaciteten. Med en donation på 10.000 kroner fra Bruun’s Galleri blev det i år muligt at udbygge dette efterårs kursus med bl.a. overnatning og social styrkelse på tværs af semestre.

4. kvartal – OSM Kræft tur/retur

Kræft tur/retur er en undergruppe af Onkologisk Selskab for Medicinstuderende (OSM), der tilbyder at undervise de ældste klasser på folkeskoler i Aarhus og omegn om kræft. Undervisningen afholdes af medicinstuderende, og foregår som en blanding af fælles oplæg og
gruppearbejde, og giver eleverne mulighed for at tale om, hvad det vil sige at have kræft tæt ind på livet. Formålet med undervisningen er at hjælpe med at aflive myter, undgå tabuer og skabe bedre forståelse af sygdommen kræft, og med 10.000 kroner ekstra er det nu muligt for OSM at komme ud på endnu flere skoler, og undervise endnu flere elever!

Vil du være med?

I 2017 udvælger vi 4 nye gode formål, som hver modtager 10.000 kroner i støtte. Har du en forening, et projekt eller en god idé, som godt kunne bruge en økonomisk håndsrækning?

Send din ansøgning pernille.lyager@steenstrom.com

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18
Phone : 70208909
> Kontakt os

Top