titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Vi tager temperaturen på Iskaffe

Inspiration14/05/2018

Iskaffe kan selvfølgelig drikkes hele året, men når solen titter frem og temperaturen stiger her i Aarhus, så er det altså særligt meget et must at snuppe en sådan kølende smage-super-godt-kop!

Selvsagt er iskaffe ikke bare is + kaffe (det ville næsten være for let, ikke?), men en læskende smagssymfoni, som kan sammensættes på forskellige måder. I Bruuns har vi en lille håndfuld steder, der kan byde på lækre iskaffer og det er da at bruge sommeren, på at finde din favorit!

Baressos islatte er kendt af de fleste, med en lækker kombination af espresso, sødmælk og selvfølgelig isterninger. Vi anbefaler at gå all in og få sirup i. (Karamelsiruppen slår garantrisse benene væk under dig!) Pris: 49 kr.

Pascucci byder på en fiks, italiensk forfriskning, som er en cremet, blendet sag; Kaffe Sorbetto. lækker ser den ud - lækkert smager den: lavet på frisk fløde og med smag af amaretto -og makronsirup og naturligvis: kaffe. Den kan toppes med karamelsirup og et flot mønster. Pris 36 kr. 

Emmerys vægter som altid de økologiske varer højt, og derfor er deres iskaffe naturligvis baseret på økologisk mælk (plantemælk er også en mulighed) og dobbelt espressoshot. Sirupmulighederne er følgende: karamel, hasselnød, vanilje og ahorn (også øko), så det er altså bare at vælge din favorit og så eventuelt snuppe koppen to-go, ud i det skønne vejr. Pris: 39 kr. 

Vi håber du finder din yndlings islatte drik, så du kan holde dig kølig i det (forhåbentlig) fantastiske sommervejr. Og hvis det bliver helt sløjt, så er de også skønne på en regnvejrsdag!

By

Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: 7.00-21.00Lørdag: 8.00-20.00Søndag: 8.30-19.00
  • Baresso Coffee På sociale netværk:
Se andre Baresso Coffee
Vis på kort

Åbningstider

Mandag - fredag: 7.00 - 20 Lørdag: 9 - 18 Søndag:10 - 18

Kontakt

www.emmerys.dk
  • Emmerys På sociale netværk:
Se andre Emmerys
Vis på kort

Åbningstider

Hverdage: 8.00 - 20.00Weekender: 10.00 - 18.00

Kontakt

60 65 02 74
  • Caffé Pascucci På sociale netværk:
Se andre Caffé Pascucci

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top