Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Vinderne af 15.000 kr. er ...

07/11/2019

Vi elsker at støtte lokalsamfundet og derfor donerer vi hvert halve år 15.000 kr. til en klub, et projekt eller en organisation, der fortjener lidt ekstra støtte. Mød vinderne her:

I har stemt på jeres favorit i finalefeltet af spændende projekter og vinderen er nu fundet: DANSK FOLKEHJÆLP AARHUS

Dansk Folkehjælp Aarhus planlægger at lave et antal Hjertestartgrupper. Træningen forr den første hjertestartgruppe vil finde sted i Frivilligcenter Aarhus. Formålet med en hjertegruppe er at give personer, der er tilknyttet Hjerteløbere, har et arbejde/ fritidsinteresse, der kræver at man kan give hjertemassage, muligheden for at lære og vedligeholde, de færdigheder man skal have for at yde førstehjælp til hjertestop.

 

Af de grunde har vi glædeligt overrakt årets anden donation på 15.000 kr. til Dansk Folkehjælp Aarhus, som vi håber vil få stor glæde af donationen til deres hjertestartgrupper. Stort tillykke!

Kender du også en klub, et projekt, en organisation eller lignende i lokalområdet, der kunne have brug for vores støtte? 
I 2020 vender Bruuns Galleri tilbage med mere hjælp til flere lokale projekter. Følg med på Facebook, samt her på vores hjemmeside.

Mange Hilsner
Bruuns Galleri

By

Andre nyheder

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top