Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Sunset Boulevard i Bruuns Galleri

Shop visual Sunset Boulevard

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

86 17 30 77

Sunset Boulevard

Sunset Boulevard | sprøde sandwich og lækre burgere

Hos Sunset Boulevard i Bruuns Galleri kan du få alt fra lækre burgere, sprøde sandwich og krydrede pommes frites til lette salater og søde desserter. Selvom vi serverer maden hurtigt, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor er vi altid det lidt lækrere alternativ til den lille eller store sult.

Sunset Boulevard er en del af en danskejet kæde med mere end 40 restauranter i hele Danmark. Vi har fra start sat den gode smag og kvalitetsråvarer i centrum, og takket være vores vedvarende indsats for at levere de gode smagsoplevelser er vi blevet et naturligt førstevalg for mange. Vores børnemenuer gør os desuden til et ideelt valg for børnefamilier.

Gode smagsoplevelser og smilende betjening

Nysgerrighed, åbenhed, ærlighed og hjælpsomhed er grundlæggende kerneværdier hos Sunset Boulevard. Derfor vil du altid blive budt velkommen af et smilende og imødekommende personale i Aarhus. Vi er også meget nysgerrige og vil gerne lære mere om vores gæster, og hvad god smag er for jer. Vi tester, smager og tester og smager endnu en gang derfor masser af råvarer og produkter for at finde frem til den næste Sunset-klassiker.

Melder sulten sig? Kig forbi Sunset Boulevard, og se alle vores lækkerier.

Deals and News Sunset Boulevard

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top