Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Aarhus Minigolf i Bruuns Galleri

Shop visual Aarhus Minigolf

Vis på kort

Åbningstider

Sommersæson 1. juni - 15. september   Man-tors kl. 14 - 19, fre-lør kl. 12 - 22 og Søn - og helligdage kl. 12 - 17   Se åbningstider for resten af 2019 sæsonen på aarhusminigolf.dk  
  • Aarhus Minigolf På sociale netværk:
Se andre

Aarhus Minigolf

Aarhus Minigolf | sjov og spil blandt byens tage

Velkommen til Aarhus Minigolf, som byder på spil og sjov på vores udendørs anlæg, beliggende på toppen af Bruuns Galleri. Her er 18 huller under åben himmel blandt byens tage, som du kan kaste dig over – som professionel eller nybegynder. På vores hyggelige tagterrasse kan du nyde både solen og en velskænket fadøl eller andet lækkert fra vores bar.
Vi har åbent fra påske til og med midt september – alle dage og så længe, det danske sommervejr tillader det.

Festivitas på toppen

Vi byder op til golf i sociale sammenhænge, så du kan holde personalearrangementer, polterabend, teamdag, konfirmation, fødselsdag – eller simpelthen bare invitere dine venner til at mødes og hygge jer.
Vi holder vores populære minigolfturneringer med velkomstøl og –sodavand, indledende runder og en højdramatisk finale, hvor de bedste vil dyste om æren og en flot præmie. Vi slutter selvfølgelig af med den obligatoriske sejrsceremoni og præmieoverrækkelse på vores podium.
Vi ses på toppen af Bruuns Galleri!

Deals and News Aarhus Minigolf

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top