Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

BR i Bruuns Galleri

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

35 46 21 89
  • BR På sociale netværk:

Butikker BR

BR | hele Danmarks legetøjsekspert

I Bruuns Galleri finder du naturligvis også en BR, som har fået sig en stor fanskare af både unge og ældre i hele landet. Siden den spæde start i 1950 er vi vokset til at blive landets mest populære kæde af legetøjsbutikker. De yngste elsker vores legetøj, og forældre og bedsteforældre er glade for, at de aldrig går forgæves hos os.

Vi har viet vores liv til barnets leg, da det er her, barnet begynder at opdage sig selv og sine omgivelser og lærer at forholde sig til de første indtryk. Vi sætter en ære i at gøre børn glade igennem vores fokus på motorik, kreativitet og indlæring, som kan ses i vores brede udvalg af underholdende og lærerigt legetøj til børn i alle aldre.

I sortimentet finder du alt fra udendørslegetøj som løbehjul, rulleskøjter og sportsudstyr til legetøj, der stimulerer læring og kreativitet fra blandt andre LEGO, BRIO, Barbie, Disney og mange andre. Vi har de gode gamle klassikere som dukker, bamser og racerbaner samt det nyeste legetøj i form af computerspil, spillekonsoller og tablets.

Landets bedste kundeservice

I landets største legetøjskæde kan du naturligvis også forvente landets bedste kundeservice. Mangler du gaveideer, eller er du i tvivl, om din lille Mikkel er gammel nok til at få en racerbane? Du kan altid spørge vores kompetente og imødekommende personale, som står klar til at hjælpe dig.

Deals and News BR

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top