Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Bertoni i Bruuns Galleri

Shop visual Bertoni

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Kontakt

87 55 55 60
  • Bertoni På sociale netværk:
Se andre

Butikker Bertoni

Bertoni | ung, skandinavisk herremode

Bertoni i Bruuns Galleri klæder dig på med et ekstra lille pift for at få din herregarderobe til at stå helt skarpt.

Lige siden 1972 har det århusianske brand med det italienske navn været indbegrebet af skandinavisk design, gode priser, den perfekte pasform og sans for detaljen.

Kom forbi butikken og bliv inspireret af det kæmpestore udvalg af ung herremode – lige fra casual jeans og hverdagstøj til skarpe jakkesæt, der virkelig lader din personlighed træde i karakter. Som Bertonis ejer, Klavs Breckling, mener, skal alle mænd have råd til et ordentligt jakkesæt, hvorfor det udgør et helt essentielt fokus hos Bertoni – og altid med internationale tendenser og god komfort til enhver situation.

Det ærlige produkt, bæredygtighed og det økologiske mindset er dybt forankret i Bertonis sortiment, som rammer og favner bredt, når det kommer til at inspirere dig og din herregarderobe.

Service med det lille ekstra

I vores butik bliver du mødt med personlig og engageret betjening, og du vil hurtigt mærke, at vi alle er garvede modeentusiaster, der brænder for detaljen i tøjet og den gode shoppingoplevelse. Vi hjælper dig gerne med at finde din nye stil eller blot vise dig nye tendenser eller detaljer, som kan gøre dig endnu mere skarp.

Kig forbi næste gang, du er i Bruuns Galleri, og bliv inspireret fra top til tå.

Deals and News Bertoni

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top