Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Bianco i Bruuns Galleri

Shop visual Bianco

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

51 23 69 15
  • Bianco På sociale netværk:

Butikker Bianco

Bianco | trendy, dansk design

Bianco i Bruuns Galleri er butikken for dig, der jagter de nyeste tendenser i skomoden. Vi lever og ånder for sko og inspireres af den internationale catwalk, kunst, musik, street fashion, den europæiske undergrundskultur og de nyeste trends. Med vores blik for de små, stilfulde detaljer omsætter vi det til trendy fodtøj i alle afskygninger, der frister skoentusiaster verden over – hvad enten det er til fest, business eller hverdag.

Løbende inviterer vi udvalgte fashionistas og gæstedesignere til at give sit bud på en smuk, inspirerende og trendy kollektion til at pryde butikkens hylder og give dig inspiration til dit næste par sko.

Til hende tilbyder vi blandt andet stiletter, sneakers, ballerinaer, flade sko, sandaler, ankelstøvler, klassiske chelsea boots samt vinterstøvler. Til ham disker vi op med blandt andet sneakers, business, ankelstøvler og vinterstøvler. For at sætte prikken over i’et har vi også et hav af accessories som tasker, handsker, bælter, solbriller, skopleje og meget mere.

Oplev den gode service i Bianco

I vores butik i Aarhus vil du hurtigt opdage, hvordan personlig og nærværende betjening bidrager til shoppeoplevelsen - her sættes dine behov og ønsker nemlig altid i centrum. Vores ekspedienter er skoentusiaster med stort S og er altid opdaterede på alle de nyeste tendenser inden for skomoden og tilbehør og kan give dig en masse gode input, når du trænger til inspiration.

Besøg os i dag i Aarhus, og gør en handel, der vil få både dit look og dine fødder til at juble.

Deals and News Bianco

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top