Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Bog & Idé i Bruuns Galleri

Shop visual Bog & Idé

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 12 39 55
  • Bog & Idé På sociale netværk:

Butikker Bog & Idé

Bog & Idé | vitaminer til hovedet

Bog & Idé i Bruuns Galleri er et univers af fordybelse, magiske verdener, spænding, fængslende fortællinger, kreative udfoldelser, spil til hele familien og rejselyst. Mangler du en ny bog til samlingen eller nye skriveredskaber til studiet? Med vores kæmpe sortiment af skønlitteratur, fagbøger, papirvarer, kontorartikler, spil og meget andet går du aldrig forgæves hos os.

Siden etableringen tilbage i 1969 er Bog & Idé vokset til at blive landets største boghandlerkæde. Det betyder også, at vores kunder forventer meget af os. Vi tilstræber derfor altid at have de nyeste og bedste bogudgivelser klar, så du hurtigt kan kaste dig ud i en ny fascinerende læseoplevelse – hvad enten du behøver at lære nyt eller ønsker god underholdning til ferien.

Giv dig god tid

Selvom du hurtigt finder det, du behøver, er der ingen grund til at skynde dig. Giv dig selv god tid til at gå på opdagelse på butikkens hylder, og få en forsmag på vores mange fantastiske universer i vores butik i Aarhus.

Vi hylder læseglæden og er selv glødende læseheste – du kan derfor altid spørge vores imødekommende personale til råds – også når du behøver vejledning til spil, hobby og skriveredskaber. Vi dyrker den gode service og kundepleje og ser frem til at byde dig velkommen i bøgernes verden.

Deals and News Bog & Idé

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top