titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Butikker Bruuns Apotek

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

Tlf: 86170551 Fax: 86171006

Bruuns Apotek i Bruuns Galleri

Apotek | alt det nødvendige og lidt til

Som kunde i Bruuns Galleri vil man kunne forvente et moderne apotek med al den nødvendige receptpligtige medicin, som vores pakkerobot finder frem. Uanset om det er receptpligtig medicin eller varer fra håndkøb, giver vi dig gerne gode råd med på vejen og vejledning til, hvordan du skal bruge produkterne.

Du kan finde lækre hudplejeprodukter, vitaminer og kosttilskud, som du måske bliver inspireret til at prøve? Som apotek kan vi stå inde for vores produkter og kvaliteten af dem.

Vores mål er at være et moderne og tilgængeligt apotek i Aarhus C, som er let tilgængeligt for byens beboere og dem, der pendler til og fra Aarhus Hovedbanegård, og vi har åbent alle ugens dage. Vi tager imod vores kunder med smil og varme, så du kan føle dig tryg hos os.

Vi hjælper dig før ferien

Skal du ud at rejse? Så har du måske fundet ud af, at du skal have et pillepas med, som vi kan hjælpe dig med at udarbejde. Det kræver blot, at du kommer ind til os med din medicin og dit pas. I forbindelse med din rejse fortæller vi gerne om, hvilke ting der kan være gode at have med, så du er klar til at tage ud på eventyr i de eksotiske lande.

Vores andre butikker Personlig pleje

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top