Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

CinemaxX i Bruuns Galleri

Shop visual CinemaxX

Vis på kort

Åbningstider

Hver dag fra kl. 9.30 – 21.30.Telefonen er åben hver dag fra kl. 9.30 – 21.30.

Kontakt

70 12 01 01

Butikker CinemaxX

CinemaxX | biografoplevelser i særklasse

Er du på jagt efter den gode biografoplevelse, skal du besøge CinemaxX i Bruuns Galleri. Film hører hjemme i biografsalen, hvor lyd, billede og stemning går op i en højere enhed. I de bløde biografsæder glemmer du hurtigt alt om den virkelige verden, mens du effektivt lokkes længere og længere ind i filmen. I vores biografsale har du perfekt udsyn til billedet. Faktisk er to af vores lærreder Jyllands største.

Tag kæresten under armen, og nyd en romantisk aften med film på det helt store lærred. Eller arrangér en hyggelig aften med vennerne med god middag og efterfølgende film. Alt er muligt med Bruuns Galleri som nærmeste nabo.

Nybagte forældre kan også trille i BabyBio hver onsdag kl. 10 med de mindste poder. Her er der dæmpet lyd og lys, mulighed for både bleskift og opvarmning af sutteflasker samt gratis kaffe og te.

IMAX i CinemaxX

Udover at være Danmarks næststørste biograf er vi også meget stolte over at være en IMAX biograf. IMAX er verdens største filmkoncept, som med helt speciel teknik og et 200 kvm. stort lærred skaber helt unikke filmoplevelser. IMAX biografer er normalt forbeholdt nogle af de største byer i verden, men du kan altså også finde det i CinemaxX i Aarhus.
Er du klar til en biograftur af de helt store? Tag i CinemaxX, og nyd en film og aften i bredformat.

Deals and News CinemaxX

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top