titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Butikker Companys

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden
  • Companys På sociale netværk:
Vores andre butikker Companys

Din butik of Fashion & Accessories Companys i Bruuns Galleri

Companys | skandinavisk mode

Companys i Bruuns Galleri er en multibrand konceptbutik til dig med sans for den unikke og individuelle stil. Lige siden starten i 1985 har signaturstilen været dedikationen til det skandinaviske udtryk, kvalitet og mode - og masser af det.

Nordens bedste tøjbrands såsom Karen by Simonsen, Part Two, InWear, Gestuz, Ichi, FIVEUNITS, Pulz, Kaffe samt sko, smykker og andet tilbehør fra New Balance, Pavement, Woden, Månesten og Oroblú pryder butikkens hylder og stativer og giver dig en lækker kombination af design og kvalitet. Et inspirerende bud på, hvordan du kan udtrykke din personlige stil.

Smuk inspiration

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller design og viser dig altid det bedste af det bedste af lækkert overtøj, fodtøj eller accessories. Om vinteren har vi de lækreste strikvarer, handsker, huer og halstørklæder, og om sommeren er det lette sommerkjoler, sjaler, skjorter og bluser, der dominerer butikken. Hos os er personlig og kvalificeret betjening et must, og vi glæder os til at vise dig vores smukke univers.

Vores andre butikker Fashion & Accessories

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18
Phone : 70208909
> Kontakt os

Top