titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Butikker Deichmann

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

86 94 80 36
  • Deichmann På sociale netværk:

Deichmann i Bruuns Galleri

Deichmann | sko, der gør alle fødder glade

I Deichmann i Bruuns Galleri finder du sko til alle fødder. Uanset skostørrelse, temperament, økonomi, humør, smag eller stil går du aldrig forgæves hos os. Vi elsker sko i alle afskygninger og ser det som en fornem opgave at få lov til at klæde dine fødder på i et par stilfulde, behagelige sko, der vil få dine fødder til at smile.

Vi har nøje udvalgt vores sortiment og opnået et optimalt forhold mellem pris og kvalitet. Gå på jagt blandt flade støvler, sneakers, sandaler, ankelstøvler, stiletter, hjemmesko, flade sko, vinterstøvler og mange flere samt et hav af smarte accessories. Blandt vores mærker finder du 5th Avenue, Adidas, Elefanten, Fila, Gallus, Graceland, Nike, Puma, Reebok, Victory og mange flere.

Garvet skomager

Med over 100 år samt et hav af sko og trendy tilbehør i bagagen tør vi godt kalde os for en sand skospecialist, og vores succes bygger på vores overordnede mål: at stille vores kunder tilfredse. Derfor er din shopping i Deichmann på dine præmisser. Vil du have modetips og gode råd, hjælper vores venlige og kyndige personale gerne. Foretrækker du at handle hurtigt og enkelt? Alle tilgængelige størrelser står fremme i butikken, og det er helt ok at prøve så mange sko, som du vil. Kom forbi Deichmann i Aarhus i dag. Vi glæder os til at forkæle dine fødder.

Vores andre butikker Sko

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20
1. - 30. december kl. 10 - 20
Phone : 70208909
> Kontakt os

Top