Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Det Gamle Apotek i Bruuns Galleri

Pop up store

Shop visual Det Gamle Apotek

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets øvrige åbningstider

Kontakt

28513753

Butikker Det Gamle Apotek

Eventyret starter i Det Gamle Apotek

Det ville være passende at starte fortællingen om Det Gamle Apotek med et “der var engang”, for sådan starter ethvert eventyr. Denne historie startede endda som et juleeventyr.

Vi skal tilbage til 1989, som er året, hvor Erik Tygesen grundlagde Det Gamle Apotek. Fundamentet var hans forkærlighed for gamle bygninger og møbler, som så blev kombineret med hans forkærlighed for jul og nostalgi. Disse eventyrlige elementer dannede rammen om idéen om en anderledes butik, der skulle være en oplevelse i sig selv at besøge. Det var drømmen dengang, og det er sådan, den oprindelige butik stadig står i dag. Butikken ligger på torvet i Tønder, og året rundt er den et samlingssted for den magi og nostalgi, der ofte forbindes med vores højtider og mærkedage.

Det startede med julen, og det er også den, der stadig fylder allermest, men i dag kan du også finde brugskunst og boligtilbehør, få inspiration til gaveidéer og lade din kreativitet få frit løb med nogle af vores mange DIY- og hobbyartikler 


Det Gamle Apotek i Tønder, København og resten af verden

Den første butik startede i Tønder, og siden har vi åbnet vores anden permanente butik i København. Inden da havde de eventyrlystne dansker haft muligheden for at besøge vores pop up-butikker, som hvert år dukker op forskellige steder i Danmark. Du kan altid følge med i, hvor vi åbner pop up-butik, hvis du følger med på vores facebookside eller på Instagram, og så vil du altid kunne finde oversigten over vores pop up-butikker på hjemmesiden.

Vi begrænser os dog ikke kun til de fysiske butikker og til de danske kunder. Fra vores webshop sælger vi også massevis af julepynt, boligtilbehør og gaveartikler, så du ikke behøver rejse land og rige rundt for at opleve den magi, som karakteriserer vores eventyrlige univers, da vi så vidt muligt prøver at bringe det med over i vores digitale verden også. Varerne er de samme, priserne er de samme – den eneste forskel er, at du kan shoppe fra sofaen, fra toget eller der, hvor det lige passer dig allerbedst.

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top