Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Frellsen Chokolade i Bruuns Galleri

Shop visual Frellsen Chokolade

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 17 70 09
  • Frellsen Chokolade På sociale netværk:
Se andre

Butikker Frellsen Chokolade

Frellsen Chokolade | håndlavede lækkerier

Frellsen Chokolade i Bruuns Galleri er den helt rette butik, når din søde tand trænger til lidt forkælelse. Som i 1897, da Julius Muldorff Frellsen grundlagde en sukkervarefabrik i Slagelse, bliver de søde lækkerier stadig fremstillet ved håndkraft, de bedste råvarer og et skvæt sjæl og kærlighed. Vi kræser altid for detaljen, så du kan smage og dufte den bedste kvalitet i vores chokolade, kaffe, te og andre lækkerier.

Gennem fire generationer har familiefirmaet I. M. Frellsen været ligestillet med gourmetprodukter med en naturlig, autentisk smag, og du kan derfor altid forvente det lille delikate ekstra, når du køber kaffe eller chokolade hos os. Hvert stykke chokolade er et lille mesterværk i udseende og smag og vil uden tvivl vække glæde hos alle chokoladeelskere.

Velsmagende gaveartikler

Hvem kan stå for fristelsen af lækker chokolade eller kaffe? Vi har derfor flotte gaveæsker, der udgør den optimale gaveidé, når du vil gøre ekstra indtryk på én, du kender. Kom forbi i Aarhus, frist sanserne, og bliv fortryllet af de mange velsmagende godbidder.

Deals and News Frellsen Chokolade

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top