Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

H&M i Bruuns Galleri

Shop visual H&M

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

70 21 22 00
  • H&M På sociale netværk:

Butikker H&M

H&M | mode og kvalitet til hele familien

H&M er blevet en fast bestanddel af det danske og internationale modebillede, og i Bruuns Galleri kan du opleve signaturstilen i det helt store format. Den lyse og indbydende butik præsenterer hele sortimentet, og butikskonceptet kommer virkelig til sin ret. Her understreges dét, der har gjort H&M til en global succes siden starten i 1947: mode og kvalitet til bedste pris – og til hele familien.

Vores mange kollektioner såsom H&M Ladies, H&M Men, H&M L.O.G.G., H&M Sport, H&M +, H&M Baby, H&M Kids og H&M Young rammer en bred pallette af vidt forskellige stile. Du finder alt fra funklende festkreationer, kendte klassikere, farverige prints, et hav af basisvarer og formelle styles til sportstøj, nattøj, undertøj samt accessories og skønhed til krop, ansigt og hår. Dyk ned i vores store og inspirerende udvalg til kvinder, mænd, børn og nyfødte – hvad enten det er kjoler, nederdele, bukser, jeans, shorts, jakker, frakker, jakkesæt, T-shirts, bluser, skjorter, hoodies, cardigans, sportstøj, nattøj, undertøj, sko, tilbehør, make-up eller skønhedsprodukter.

Bæredygtighed og værdi

Vores overordnede fokus på gode priser og konstant fornyelse har udvidet sig til et helt essentielt og voksende fokus på bæredygtighed, som gennemsyrer vores forretning og designs. Derfor brænder vi også for en værdibaseret tankegang og at give dig det bedste, når du besøger os i butikken i Aarhus. Det betyder ikke mindst en grundlæggende respekt og forståelse for dig og dine ønsker, som vi altid er hurtige til at opfange, når du kommer til os for at få råd og vejledning. Vi ses!

Deals and News H&M

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

BLACK FRIDAY 29. november kl. 6-24

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top