Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Jack & Jones i Bruuns Galleri

Shop visual Jack & Jones

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 92 68 69
  • Jack & Jones På sociale netværk:

Butikker Jack & Jones

Jack & Jones | jeanswear og rå designs

I Jack & Jones i Bruuns Galleri bugner en forkærlighed for rå denim, kombineret med det afslappede udtryk, det tidløse snit og det internationale touch. Siden den spæde start i 1990 har Jack & Jones været synonym med denim og jeans til unge fyre. I dag - med respekt for traditionerne - blandes brandet med konstant optimeret håndværk og innovative designs.

Gå på opdagelse i vores inspirerende butik, og kast dig over vores store sortiment, hvor du kan blive klædt på fra top til tå. Vi dækker alle aspekter af herregarderoben: fra den afslappede unge fyr til manden, der går efter det tidløse snit. Fokus er på kvalitetsmaterialer, hvilket gør brandet til ét af de stærkeste på markedet. Du kan finde alt fra lækre jakker, skjorter, strik, bluser, T-shirts, bukser, casual jeans, undertøj, sokker, sko og tilbehør som bælter, solbriller, kasketter, hatte, slips og stilbevidste herresmykker.

Glødende modeentusiaster

Inspireret af tidens trends - men med et unikt fingeraftryk - er Jack & Jones blevet allemandseje. Vi lægger solidt knofedt i designprocessen, så du kan iklæde dig banebrydende jeanswear med kant og stilsikkert look. Vi mener, at lækkert modetøj skal være alle forundt, og derfor har vi altid et fornuftigt prisleje. Vores hjælpsomme og kompetente ekspedienter brænder selv for det lækre look og hjælper dig gerne med at finde dine nye tøjfavoritter.
Kom forbi i dag i Aarhus – din garderobe vil være dig evigt taknemmelig.

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top