Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Julie Sandlau i Bruuns Galleri

Shop visual Julie Sandlau

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

31 19 77 99
  • Julie Sandlau På sociale netværk:
Se andre

Butikker Julie Sandlau

Julie Sandlau | smykker med sjæl

Julie Sandlau i Bruuns Galleri er et smukt univers med en luksuriøs kollektion af smykker, inspireret af tværkulturelle trends og naturelementer, fortolket igennem en skarp skandinavisk og minimalistisk linse.
Lige siden sin spæde start har Julie Sandlau haft en stærk passion for hele smykkeprocessen, lige fra udvælgelsen af eksklusive ædelsten til skabelsen af glamourøse smykker. De har en let og elegant skønhed, som er skabt med passion og personlighed – hver gang. Det giver smykkerne en helt særlig sjæl og dig uendelige muligheder for at pryde dit smykkeskrin og din personlige stil.

Garvede smykkeentusiaster

Træd ind i vores smukke butik, og bliv inspireret af armbånd, øreringe, halskæder, ringe og vedhæng af gedigent håndværk og i smukke silhuetter. Vi har gjort Sterlingsølv, 22 karat guld-belægning og elegante ædelstene til vores ekspertise og er selv inkarnerede fans af smykkernes klassiske design med et strejf af vintage. Vi deler gerne ud af vores begejstring, når du er på jagt efter den helt rigtige detalje, der giver din stil et sofistikeret glimt i øjet. Vi glæder os til at se dig her hos Julie Sandlau i Aarhus.

Deals and News Julie Sandlau

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top