titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Butikker Le Creuset

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

88 63 10 80

Le Creuset i Bruuns Galleri

Le Creuset | køkkengrej i solid kvalitet

Skal du forkæle din indre kok med godt værktøj af bedste køkkenskuffe, skal du helt sikkert besøge Le Creuset i Bruuns Galleri. Franske Le Creuset er et af verdens stærkeste og mest traditionsrige brands inden for luksus-køkkengrej og sætter mad- og vinoplevelsen i centrum.
Vores ikoniske og solide støbejernsgryder eksisterer i det oprindelige design, som har været foretrukket og elsket i generationer til at bage brød og fremtrylle lækre simreretter. Vi producerer stadig de samme gryder, som man forbinder med det franske landkøkken anno 1925 - men vi udvider konstant udvalget af farver og modeller, som følger tidens trends og designs.

En verden for vin- og madnydere

Med sin overlegne og innovative funktionalitet klæder Le Creuset dig på til madlavningen – uanset om det er til en tirsdagsgryderet eller kompliceret gastronomisk kunst. Hvert år lancerer vi nye produkter, baseret på ønsker fra vores trofaste kunder, da vi altid lytter til jeres gode råd om alsidige anvendelsesmuligheder.
I vores butik i Aarhus kan vi vise dig de hjemmevante støbejernsprodukter, stentøj, rustfrit stål, non-stick gryder og pander, kedler, bageforme, kopper, tallerkener, opbevaring, fade, skåle, køkkenredskaber, knive og glas.

Har du spørgsmål? Vi bestræber os altid på at give dig den bedste service, så du kan lave den bedste mad i dit eget køkken.

Vores andre butikker Husholdningsudstyr

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top