Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Levi's Store i Bruuns Galleri

Shop visual Levi's Store

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 17 26 68
  • Levi's Store På sociale netværk:
Se andre

Butikker Levi's Store

Levi’s Store | jeanswear i bedste kvalitet

Den 12. december 2011 var en vigtig dato for Aarhus’ jeansfanatikere. Med sit rå og ikoniske look åbnede Levi’s Store i Bruuns Galleri og blev den nye højborg for casual og trendy jeanswear i byen.

Levi’s opfandt i sin tid cowboybukserne, der har gået sin sejrsgang verden over. Hver dag genopfinder vi jeansene for at imødekomme den moderne mand og kvindes behov for denim. Kombinationen af det bedste stof, det gode håndværk, ekspertviden og den ubetingede kærlighed til denim resulterer i Levi’s tøj, som er fremstillet til hele livet. Vores inspirerende butik er et lækkert væld af denim, jakker, trøjer, sweatre, T-shirts, poloer, toppe, nederdele, fodtøj, accessories og meget mere.

Denim kærlighed

Vi elsker denim, og vi brænder for Levi’s stil og kvalitet. Uanset hvad så legemliggør hvert stykke Levi’s en form for håndværk og kvalitet – lige fra de klassiske 501-jeans til de mere raffinerede detaljer på vores nye kollektioner. For os bliver godt håndværk til design med et formål. Elsker du en dyb blå eller bleget indigo? For os er denim lige dele mode, kunst og funktion. Farver er et udtryk for personlig stil, og vi tilbyder en bred vifte af farver, der passer til alle formål.
Vi ses i Levi’s Store.

Deals and News Levi's Store

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top