Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Matas i Bruuns Galleri

Shop visual Matas

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 19 36 19
  • Matas På sociale netværk:
Se andre

Butikker Matas

Matas | personlig pleje til hele Aarhus

Hos Matas i Bruuns Galleri finder du alt inden for hudpleje, kosmetik, hygiejne, håndkøbsmedicin, kosttilskud, dufte, vitaminer, naturlægemidler, hårpleje og et hav af accessories og skønne gaveæsker. Vores Aarhus-butik kombinerer moderne design med funktionel indretning i et inspirerende oplevelsesunivers inden for sundhed og skønhed.

Siden vores spæde opstart i 1949 er vi blevet hele Danmarks materialist med et omfattende, inspirerende og lækkert sortiment til enhver tid og ethvert behov. Gå på opdagelse på butikkens hylder og podier, der bugner af de bedste brands som for eksempel Giorgio Armani, Beauté Pacifique, Hugo Boss, Clarins, Ralph Lauren, Paul Smith, Cacharel, Max Factor, L’Oréal, Biotherm, Nuxe, Karl Lagerfeld, Chanel, Lancôme, Gucci, Clinique, Van Gils, Care by Gun-Britt, Lacoste, Calvin Klein, Youngblood, Azzaro, Remington, Paco Rabanne, Burberry og Dr. Scheller. Vi har også vores egne produktserier i form af Matas Natur og Matas Striber. Sidstnævnte er vores helt store klassiker, der forener høj kvalitet med fornuftige priser.

Skønhedseksperter

I vores store, velassorterede Matas her i Bruuns Galleri kan du ikke bare shoppe i byens bredeste sortiment. Vores kompetente og imødekommende personale står også altid klar til at rådgive og besvare spørgsmål. Vi glæder os til at se dig.

Deals and News Matas

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

BLACK FRIDAY 29. november kl. 6-24

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top