Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Matas Natur i Bruuns Galleri

Shop visual Matas Natur

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Kontakt

86 19 22 34
  • Matas Natur På sociale netværk:
Se andre

Butikker Matas Natur

Matas Natur fordi vi hilser en grønnere livsstil velkommen

Vi tror på naturlig skønhed og glæden ved at tilvælge bæredygtige, grønne og økologiske varer og vi vil godt friste dig til at leve lidt grønnere.
Vi har været rundt i verden - og lige henne om hjørnet - for at samle et stort udvalg af spændende, naturlige mærker og produkter hjem til vores butikker. Der er helt nye mærker og en række gamle kendinge, som bidrager til at fremme din indre og ydre skønhed.

Naturlig skøn

Matas natur har fokus på balancen mellem det indre og det ydre. Vi tilbyder produkter til din indre skønhed blandt andet i form af vitaminer, kosttilskud, økologiske fødevarer og lækkerier til den lille sult. Samtidig gør vi det lettere for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger skønhedsprodukter, fordi vi har samlet et stort udvalg mærker, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller særligt bæredygtige.

Vi har en forkærlighed for danske og nordiske mærker og glæder os over at kunne præsentere dig for bl.a. islandske SKYN, og danske RAZspa. Vi er også stolte over at introducere INIKA, Jurlique, 100bon, Ecooking, Sard, Lavera, Mádara, IDUN og Benecos, der blandt andet byder på økologisk hudpleje, makeup og naturlige dufte.

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top