Nyhedsbrev

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Message i Bruuns Galleri

Shop visual Message

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

96 23 22 81

Butikker Message

Message | et ægte multibrandkoncept

Velkommen i Message i Bruuns Galleri, vores nye og flotte samlingssted for modebevidste unge piger og kvinder. Message er et ægte multibrandkoncept, hvor du kan vælge og vrage mellem en hel række kendte navne som Message og egne brands, mbyM, Global Funk og Project Unknown samt andre skønne brands som Basic Apparel, Minimum, Lacoste, Just Female, Erbs Denmark, Nunoo, FIVEUNITS, Puma, Gardenia, Second Female, Markberg, Shoe Biz, Moves, Storm og Marie, Neo Noir, Pavement og Shoe the Bear.

 

Siden den spæde start i 1986 har vi brændt for at skabe et smukt univers, hvor du kan inspireres af lækre designs, klassiske snit, trendy items og uundværligt tilbehør.

 

Lækkert sortiment

Vi har alt til hele kroppen. Shop-amok i et kæmpe udvalg af nederdele, kjoler, toppe, T-shirts, skjorter, bluser, jakker, sneakers, støvler, delikate blonder og accessories. Vi går gennem ild og vand for at kunne levere stilsikker mode med kant og finesse. Derfor har vi med stor omhu sammensat vores attraktive og lækre sortiment, så du som kunde hos os kan gå på jagt på den øverste modehylde. Kun de mest spændende og chikke produkter har nemlig fundet vej til vores sortiment i Aarhus.

Deals and News Message

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top